Merhaba arkadaşlar Bugünkü konumuz Meşhur adsense Forumda gördüğünüz ve okuduğunuz gibi bir çok arkadaşım bu konuda sıkıntılı zamanlar geçiriyor Bu Konumuzda Açıklama Yaparak Genel sorularınıza bir nebzede olsa cevap olacaktır. Konunun devamına Soru cevap şekilde devam edersek herkes bilgi sahibi olabilir ben bildiklerimi yazacağım sizde bildiklerinizi sorularınızı yazınız
1: Adsense Kayıt
Cevap : Bir gmail hesabı oluşturuyoruz bilgileri doldurtuktan sonra Kurtarma epostası yerine mümkünse daha önce kullanmadığınız biyerlerde kayıtlı olmayan bir adres kullanınız kayıt işlemi bitti sayfayı kapatınız. Daha Sonra Adsense kayıt sayfası BURAYI DİKKAT !!! Yabancı siteleri olanlar dil bölümüne kesinlikle türkçe yapmasın Googleyi aldatamazsın Bundan vazgeç NOT BAŞVURDUĞUNUZ SİTELER EN AZ 2 AYLIK OLMASI GEREKİR ( Bana göre )
2: İçerik Sayısı
Cevap : 2 3 Tane yazı ile google adsense başvurusu yaparsan Ret ihtimali % 100 dür Adsenseye başvurmadan önce 60 70 Kopya olmayan özgün içeriklere sahip Her bir yazı 250 300 Kelime olacak şekilde yazınız Bu işi 10 yazıyla 10 günlük sitelerle alanlarda var Fakat siz onlara bakmayın işinizi şansa bırakmayın dostlarım Websiteniz Yasaklanmış içerikler içeriyorsa bu işe kalkışmadan vazgeçin adsenseyi rüyanızda görebilirsiniz Cinsel içerik vs
3: Kullanıcı Sayısı : Eğer web siteniz hatırı sayılır bir hit sahibiyse Google sitenizin yüksek hitli olduğunu bildiği halde adsense alımınız % 100 dür Kısa süreli siteler için test edilmiştir. 1 aylık
ADRES bilgileri çok önemlidir. Kelimesi kelimesine noktası virgülüne tamemen doğru adres bilgilerinizi giriniz KAFADAN SALLAMAYIN ..
Aslında adsene onayı çok basittir sadece biraz sabır temiz bir tema güncel yazılar gerekmektedir. Ben hep bu şekilde aldım arkadaşlar bu konu aslında daha uzun hatta çok uzun ama hepsinide buraya yazarsam sayfa yetmez : )
Bunları uyguladığınız taktirde alma ihtimaliniz çok yüksektir. Benim bildiklerim bunlar hiçbirzamanda red almadım veya onaylanmaması gibi bir sorunla karşılaşmadım varsa ekleme yapacak arkadaşlar konu altından devam edebilirler
Saygılar.