lostyazilim

Google Aramasında Sitem ilk 150 Sonuçta Yok

5 Mesajlar 906 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FGorkem FGorkem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Havayolu Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 5 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle bu işlerde acemi fakat ilgili olduğumu söyleyeyim. Herşeyi kuralına göre yapmama rağmen sitem uzun anahtar kelimelerinde (örn: zencefil çayı içmenin sindirim sistemine faydaları gibi...) dahi ilk 150 sonuç arasına giremiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Google ban ve sandbox sorgulamalarını yaptım. Sitem google banlı gözükmüyor fakat ( http://pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/ ) bu siteden sandbox sorgusu yaptigimda xxx.com is possibly penalized or sandboxed by google! sonucunu alıyorum.

Site 1 aylık, dili ingilizce, .net uzantılı, wordpress kullanmakta.

Yaptığım şeyler:

Websitemi Google, Bing ve Yandex webmaster toollara kaydettim.
Siteme günlük 1 içerik ekliyorum ve google gibi getir ve url gir ile 3 webmaster tool'a da konularımın linkini ekliyorum.
Eklediğim içerikleri; Facebook, twitter, reddit, google plus ve pinterest gibi sitelerde de paylaşıyorum.
Girdiğim her konu için 3 adet keyword giriyorum.
Websiteme hakkında ve kullanım şartları sayfalarını ekledim.
Sitemde göze hoş gelen ve basit bir tema mevcut.

Alakasız sonuçların dahi benim websitemin üzerinde çıkmasının sebebi ne olabilir arkadaşlar? Yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

TheWriter TheWriter Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster / Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, SEO önemli bir konudur.

Sizin yaptığınız sitenizin Google, Bing ve Yandex gibi webmaster toollarına eklenmesi zaten gerekli olandır fakat, aşırı derecede '' google gibi getir '' kullanmak bana göre zararlıdır.

Herhangi bir linkte sorun yaşarsanız sadece bu durumu kullanmanızı öneririm. Ayrıca girdiğiniz her konu SEO'ya uygun mu ? o da var. Ve 3 ayrı keywords girseniz bile bunlar yerli yerinde mi ?

Site temasında da oldukça çok hatalar olabilir, bir kod hatalarına göz atın. Ve uzun olan keywordslar genelde çıkmaz diye düşünüyorum.
FGorkem

kişi bu mesajı beğendi.

confused confused ¿ Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 68 / 67
  • Ticaret 4, (%100)
sandbox uygulamasını sorgulasanda doğru gösteren bir sayfa şuana kadar ben bulamadım haberin olsun.
FGorkem

kişi bu mesajı beğendi.

FGorkem FGorkem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Havayolu Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 5 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
TheWriter Kodlama hatası olarak sitede herhangi bir uyarı ile karşılaşmadım. Kullandığım yazılım wordpress ve ücretsiz bir tema kullanıyorum. Temanın ismi Colormag. İşin SEO boyutuna gelirsek, Yoast SEO isimli eklentiyi kullanıyorum ve onun önerilerine uygun olarak hareket ediyorum.

confused Sandbox'dan şüpheleniyorum ve dediğiniz gibi 5 6 siteden kontrol ettim çok tutarsız... Fakat sandbox'a düşmem için sebep de bulamıyorum açıkçası. Google Webmaster Tools'da Arama Trafiği > Manuel İşlemler bölümüne girdiğimde "Manuel Web spam işlemi bulunmadı." diyor. Yani aldığım herhangi bir ceza yok diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

confused confused ¿ Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 68 / 67
  • Ticaret 4, (%100)
cezanızın olup olmadığını öğrenmek için google web araçlarındaki sitenizi silip tekrardan web araçlarından ekleyin.Böyle yaparsanız daha sağlıklı bir sonuç alabilirsiniz.
FGorkem

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al