-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, başlığa nasıl bir şey yazacağımı bulamadım ama konuya en hakim olan şeyi yazdım.
Şimdi bir sosyal içerik platformu oluşturdum, bu siteye kayıt olan herkesin video ekleme yetkisi olacak ama sadece benim onayladıklarım sitede görülecek, diğerleri silinecek. Böyle bir eklenti veya function kodu bilen var mı? Varsa yardımcı olabilir mi?
TheWriter
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster / Yazar
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Wordpress üye ayarlarında, her kayıt olan kişinin yetkisini üye,yazar, editör şeklinde ayarlayabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak farklı bir şey istiyorsanız, buna özel eklenti yaptırmanız gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O kadarını biliyorum gerçi ama teşekkürler yine de :) Bu arada benim istediğim şey benim onaylamadığım yazıların yayınlanmaması...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AccessPress Anonymous Post. eklentisini kullanma bilirsin sitene giren ziyaretçiler admin paneline girmeden kendi içeriklerini sana yollayıp onayından geçmesini bekler iyi gunler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam, ama bana daha değişik bir şey lazım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2- İçerik Sağlayıcı : Kendi yazılarını ekleyebilir, yazılarına resim vb. dosya ekleyebilir. Yazıları yönetici onayından geçmeden yayınlanmaz.
İçerik sağlayıcı rolünü verebilirsiniz.
İçerik sağlayıcı sizin anlatmak istediğinize uygun oluyor sanırım Bu konuyu bir inceleyin derim Bir eklenti sunmuş arkadaş adminimize diye. Yetkiler için daha gelişmiş bir eklenti.
https://wmaraci.com/forum/wordpress-eklentileri/wordpress-uye-editor-icerik-saglayici-vs-izinlerini-ayarlayin-adminimize-31958.htmlUmarım ihtiyacınızı görür.
İyi çalışmalar dilerim.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3