-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, edindiğim bilgiye göre siteniz yeni ise eğer seo için en az 6 aylık bir sürecin geçmesini bekleyebilirsiniz. 6 ay sonra siteniz için seo yaparak sıralamanızı yükseltebiliyorsunuz. Siteniz yeni olduğundan dolayı seo için henüz erken olabilir. Yeni bir siteye hemen seo yapmak ters tepkiye de neden olabilir.
www.luikin.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ssl mutlaka kurun. kesinlikle faydası oluyor yükselmek için.
arkadaşların dediği gibi seo yaparken spam yapmaın.
gelişim evrelerini şöyle görüyorum. 3 ay 6 ay 2 sene. yani sitem 3. ayı doldurduğunda sıralamada atağa geçti. 6. aydan sonra seoya yüklenilebilir tabi gene spam yapmadan. 2. seneden sonra sanki domain yerleşmiş oluyor googlea.
kesin dediysem de bunlar şahsi tecrübelerim. seo uzmanı değilim.
0bstinate
Web Tasarım ve SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnteraktif Ajans
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Makaleleri kendim yazdım özgün demiş arkadaş 4 defa özgün olmalı demişsiniz ya :)
Makalenin olduğu web sitesi linkine tanıtım al ve makalenin içerisinde anahtar kelimenle anasayfana mutlaka bir link çıkışın olsun. Tadından yenmez :)
Başarılar
Web Tasarım Uzmanı - birnc.com.tr kurucusu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Siten yeniyse gayet normal hocam. ***'daki hikayelere bi bak istersen genelde sitelerin ilk sayfalara yükselmesi veya hitlenmesi 3-4 aydan sonra gerçekleşiyor eğer içerikler özgünse.
Tavsiye olarak seo çalışması, backlink paketi, tanıtım yazısı paketi gibi çoğu olaydan uzak durmanı öneririm. Okuyarak araştırarak öğrenmek daha faydalı olur. Özellikle tanıtım yazıları ve backlink paketleri genelde çöp sitelerden olduğu için uzun zaman sonra rankına zarar verebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim site. Yaklaşık üç yıllık ve Google bir saat içinde İndex liyor.sabir gerektiren bir durum sanırım..
www.unutulmazezgiler.info