Merhaba arkadaşlar,
Yaptığım Android uygulamayı açık artırma ile satışa çıkarıyorum.
Uygulama özellikleri
Uygulama bildiğimiz hizliresim.com'un mobil versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Kullanıcı telefonundan resim seçer ve URL'ye yükleme yapar, daha sonra bu URL'yi paylaşarak resmini farklı platformlara atabilir.
Whatsapp, Facebook varken buna ne ihtiyacım var diyebilirsiniz ancak bazı yerlerde sadece URL kabul ediliyor resim formatı olarak(mesela forumlarda), Telefondan bilgisayara oradan URL yüklemek zahmetli oluyor eğer atılacak resim telefonda ise.
Bu uygulama ile tek tıkla her hangi bir resmi URL'ye atabiliyorsunuz. Bu URL'yi kopyalayıp kolaylıkla bir yerlerde paylaşabiliyorsunuz.
Açıkçası ben kişisel amaçlarım için kullandığımda işimi görüyor, bazı zahmetlerden kurtarıyor.
Altyapı olarak firebase kullandım, Uygulamada üstte 1 tane banner vardır. Sizin admob ID'nize göre düzenlenip proje gönderilecektir.
APK'yı incelediğinizde zaten göreceksiniz.
APK Link: https://we.tl/TPaB4CfTbF
Uygulama içi kullanılan iconlarda kesinlikle telif sorunu yoktur. Uygulamanın tek sorunu bazı modellerde(Tüm telefonların %1'i gibi düşünebilirsiniz, LG G2 de bu sorun var mesela) resim kameradan seçildiyse(galeriden seçildiyse yine sorun yok), yan olarak(90 derece dönmüş olarak) gelmektedir bu Android işletim sisteminde geliştiricilerin sık sık yaşadığı bir problemdir. Buna da çözüm olarak kullanıcıya tek tıkla resmi döndürme seçeneği sunulmuştur uygulamada. (Genel bir sorun değil sadece bazı telefonlarda yaşanıyor bu sorun ve çözümü de mevcut dediğim gibi)
Android Studio ile yazılmıştır, gerekli performans optimizasyonları yapılmıştır.
Açık artırma başlangıç 300TL.
Artırma fiyatları: 10, 20 , 50, 100TL.
Açık artırma bitiş tarihi: 08.05.2017
Uygulama İngilizce ve Türkçe dillerini desteklemektedir.
Icon'u da kendim tasarladım herhangi bir telif sorunu olmadan kullanabilirsiniz.
Yani satın aldığınızda herhangi bir reskin vs. yapmanıza gerek kalmayacak, yüklemeye de yardımcı olabilirim.
Screenshotlar: