-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veridyenden limitsiz+ hosting aldım. Daha önce hostinger de bi sunucuya bi domain yönlendirip veritabanı kurup çalıştırmıştım. Ancak cpanel hiç kullanmadım ikinci domaini nasıl ekliyoruz buna veri tabanını nsıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Panelin Türkçe olduğunu varsayarak; Alanadları bölümünde Eklenti Etki Alanları'na tıklayıp ilk kutucuğa yeni domaini yazıyoruz, alttaki kutucuklar buna göre otomatik doluyor. Onaylıyoruz.
Veritabanı işi için özel bir şey yok, normal bildiğiniz gibi devam edin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekürler bunları yaptım mysql veri tabanı ve ftp hesabı oluşturdum flezilla çalıştırdım. Ana domain de wordpress dosyasını public html a atım anck ikinci domai de doğrudan ana dizine mi tayım worpress dosyalarını?
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İkinci domaini oluşturduktan sonra eğer hesabı başka birisi için oluşturmuyorsanız ayrı bir FTP hesabı oluşturmaya gerek yok. Mevcut CPAnel/FTp bilgileriniz ile girip yeni domaini bulun ve dosyaları onun içine atın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bayi hosting paketlerinden aldıysanız öncelikle Host paketleri oluşturmanız gerekiyor ardından istediğiiniz alan adını dns yönlendirp kullanabilirsiniz yapmaz iseniz yardımcı olmaya çalışırım fırsat bulabilirsem
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.