lostyazilim
tr.link

Wordpress Ürün Katalog listeleme

4 Mesajlar 3.944 Okunma
lstbozum
tr.link

ahpanos ahpanos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Emekli
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Wordpress ile mobilya mağazasına ait bir site yapmaya çalışıyorum. Ürünleri kategorilerine göre kataloglayabileceğim ücretsiz bir eklentiye ihtiyacım var.

Ürünleri galeri seklinde listeliyorum. Bir ürünün üzerine tıklanınca o ürüne ait fotoğrafların ve ürün bilgilerinin bulunduğu bir sayfa yaptım ama her ürün için yeni bir sayfa yapmak, resimleri eklemek, bu sayfanın linkini galerideki ilgili fotoğrafa bağlamak süreci bayağı uzatıyor.

"Ultimate product catalogue plugin" tarzında Bu işlemi daha pratik yapabileceğim ücretsiz eklenti önerebilir misiniz?

Ek Olarak: Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
farego

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Fuatih Fuatih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilişim,Yazar,Öğrenci,Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
aynı konuda bende yardım bekliyorum "eightstore lite" teması kullanıyorum ama ürünleri farklı sayfalarda görüntüleyemedim

www.ajansdolunay.com

ercangulcay ercangulcay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Sistem Analisti
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 7, (%100)
Wordpress üzerinde bir çok tema ve başka eklentiler uyumlu çalışan en bilindik ve türkçe dil desteğine sahip olan eklenti woocommerce var. woocommerce product filtre tarzı eklentiler ile de ana sayfdada kategorilerine uygun seçimler yaptırıp ziyaretçileri direk ilgili ürünlere de yönelendirebilirsin. Artı sliderlarda direk bu eklenti üzerinden ürünlere otomatik slaytlar hazırlıyor.

farego farego WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek idari işler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 93 / 92
  • Ticaret 0, (%0)
aynı durumdayım o kadar gezdim dolaştım ki şöyle bir sayfada ürünleri katogerileştirebileceğim ürün bulamadım :(
Ne yaptıysam resim eklemenin veya çıkarmanın kolay olabileceği bir kategori tarzı eklenti bulamadım.

Bir tane buldun oda para çıktı. :(

Şöyle bir şeye ihtiyacım var...

Yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer :( Böyle bir eklentiyi nasıl bulabilirim veya bu eklentiyi ücretsiz nasıl edinebilirim?

Eklenti adı: UberGrid

Solargezi.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al