-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Wordpress ile mobilya mağazasına ait bir site yapmaya çalışıyorum. Ürünleri kategorilerine göre kataloglayabileceğim ücretsiz bir eklentiye ihtiyacım var.
Ürünleri galeri seklinde listeliyorum. Bir ürünün üzerine tıklanınca o ürüne ait fotoğrafların ve ürün bilgilerinin bulunduğu bir sayfa yaptım ama her ürün için yeni bir sayfa yapmak, resimleri eklemek, bu sayfanın linkini galerideki ilgili fotoğrafa bağlamak süreci bayağı uzatıyor.
"Ultimate product catalogue plugin" tarzında Bu işlemi daha pratik yapabileceğim ücretsiz eklenti önerebilir misiniz?
Ek Olarak: Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişim,Yazar,Öğrenci,Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
aynı konuda bende yardım bekliyorum "eightstore lite" teması kullanıyorum ama ürünleri farklı sayfalarda görüntüleyemedim
www.ajansdolunay.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem Analisti
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Wordpress üzerinde bir çok tema ve başka eklentiler uyumlu çalışan en bilindik ve türkçe dil desteğine sahip olan eklenti woocommerce var. woocommerce product filtre tarzı eklentiler ile de ana sayfdada kategorilerine uygun seçimler yaptırıp ziyaretçileri direk ilgili ürünlere de yönelendirebilirsin. Artı sliderlarda direk bu eklenti üzerinden ürünlere otomatik slaytlar hazırlıyor.