Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok güzel bir domain var. Düşmesini bekliyorum. Düştüğü anda balıklama dalacağım. :D
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
:) Anlamadım, güzel bir domain mi düşecek akvaryumlarla ilgili yoksa benim siteye mi diyorsunz:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
wmaraci site değeri aracı bana 2000-3000 llira değer biçiyor satmıyorum :)satma yav. hadi aldın 1000 lira. 5 ay için 1000 lira değer mi? bence değmez. her yerde görüyorum uğraşıyorsun link alıyorsun vs. bence akvaryum imalatı yapan bir yerden sana özel indirimle akvaryum al sitede satmaya çalış bir dene iyi giderse öyle yaparsın. ama çok zamanını alabilir. al reklam yap sat kargola sorun olduğunda geri dön... eğer bu iş yan/hobi olarak yapıyorsan başka işlerin varsa ağır gelebilir. eyyorlamam bu kadar.
Öğretmenlikte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence emeğinin karşılığını verdiğini düşünüyorsan ya da paraya ihtiyacın varsa sat gitsin. Kimse senin verdiğin emeğin değerini senden iyi ölçemez. Git aynaya bak ve bir daha düşün... Evetse yanıtın, haykır aynada kendine 3 kere . satacağım satacağım satacağım de xD
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Akvaryum kelimesi zor bir kelime değil, isteyen kişi 5'e değil 1'e bile getirebilir biraz çalışma yaparak, 700 tl teklif siteniz için yüksek ve güzel bir teklif olmuş, düşünmeniz bile hata diyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programciligi
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ben oncelikle sitenin acilmasini saglamanizi oneririm, su anda acilmiyor israrla mesela. Sorun bende de olabilir gerci ama hic sanmiyorum, neyse.
$unu dusunmekte fayda var;
700 TL ile ne yapabilirim?
Ben kendimi sizin yerinize koydum, ne yapabilirim diye dusundum, 3 gece barda icmek haricinde aklima bir sey gelmedi. 3 gece bara gitmek icin 5 aylik emegimi "asla" satmazdim. Ha belki sizin idealinizde 700TL karsiliginda yapabileceginiz ve hem daha cok kazanc hem de daha cok keyif saglayabileceginiz bir baska is alani vardir, o ayri konu.
Ama yok, 700TL karsiliginda bir planiniz yoksa ve bu teklif palas pandiras gelen bir teklifse onerim satmamanizdan yana. Malum, emegin karsiligi bu rakamlarla olculemez. Mesela ben akvaryum satan bir firma sahibi olsam, internet uzerinden de satis yapiyor ve Adwords turu reklamlar veriyor olsam, akvaryum kelimesinde 5. sirada yer alan(ki ben baktigimda 7. siradaydi gerci) bir siteye 7000 TL bile gozumu kirpmadan verirdim. Organik aramalarda cikan bir internet sitesi Adwords reklamlarindan her zaman icin cok ama cok daha idealdir. Hele ki biraz da internet teknolojisinden anliyorsam of super.
Ozet gec diyenleriniz olursa da hemen geceyim.
Satmayin. Bugun 700 TL ye satmadiginiz siteyi bir sure sonra birkac bin liraya satabilirsiniz.
Acil edit: Site ile "bilincli bir sekilde" ilgilenmezseniz sizi sasirtacak bir hizda akvaryum kelimesinden dusecektir. O zaman 70 liraya bile satamazsiniz. Bunu da goz onunde bulundurmak lazim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bencede arkadaşların dedikleri gibi bir firmayla anlaşma yapabilirsin. Daha fazla kazandıracağını düşünüyorum. Bence satmamalısın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Free Stylee
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biraz daha yükseltirseniz 4 haneli fiyatlar karşılığında satabilirsiniz ben olsam satardım şuan.