Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Dur birini dolandirayim, ne de olsa bi şekilde uyelik alabilirim veya kafama gore takilayim nasil olsa uyelik alabilirim. Daveyiyeye gecildigi zaman uye kaybedersiniz belki ama gelende kaliteli uye olur basiniz agirmaz. Bu ne ozentiliktir ne baska bisidir 2 yildir forundayim bir cok kisi istedi davetiye mevzusunu artik gelmelidir. Kaan ve fatih de sonuna kadar haklilr.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kesinlikle bende katılıyorum. Umarım bu konu yetkililer tarafından değerlendirilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TeKKeN
Filmimizle.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Night Manager
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurucu Yönetici var kardeşim sitede söylesinize böyle böyle yapalım diye : )
Adsense Onay Merkezi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Davetiye sistemini ben de isterim fakat yönetim onaylamıyor, yıllardır tartışılan bir konu. Ayrıca sıkıntı gördüğünüzde rapor ederseniz dakika sürmeden gelip çözüyorlar. Bence forumu bu kadar dert etmeyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Son 7 ay veya daha fazladır wmaracı üzerinde ticaret yapmıyorum yapsam da çok ama çok nadir oluyor. Bunun sebebi açtığımız konuların güncel olup olmaması değil kişilerin ya da ticaret yapmak isteyenlerin amaçları dışına çıkmasından kaynaklı bir durum. Web sektöründe e- ticaret forumları gibi bir çok platformların olmasına rağmen, wmaracı gibi, gerek tasarım konusunda göz yormaması gerekse yöneticiler tarafından korunaklı bir yer haline gelmesi de bizi içerisinde tutabiliyor. Ancak ücretli üyeliklere verilen toplu mesaj sistemi gibi yada daha farklı reklam ağları kullanılması biz kullanıcıları oldukça etkiliyor olması gerek ki konuyu açan arkadaşta zaten yeri ve zamanın da güzel bir söylenti ile belirtmiş. Muhakkak ki bu tür sitelerin de kazanç sağlaması gerek ama bu şekilde kazançlar genel olarak bir anda cebe giriyor ancak diğer yandan ise gerçek ticaret yapan üyelerin farklı arayış içerisine girmesine neden oluyor. Umarım daha güzel bir yer haline gelir.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir konuda haklısınız : zor elde edilen şeyler insan gözünde daha değerli oluyor. o yüzden davetiye olması iyi birşey.