Glaus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar, firmamız adına kullanacağımız bir mail hosting ihtiyacımız var. Sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimiz, mail hosting olarak tecrübe edindiğiniz firmalar varsa yanıtınızı bekliyorum.
Guzel net de bulunan paketleri inceledim fakat hiç çalışmamız olmadı. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google un bu tip bir hizmeti bulunuyor, mail adresi başına 5$ gibi bir ücret ile bu işi yapıyorlar ve kesinlikle tavsiye ederim,
2. Yandex de bu tip bir hizmet veriyor spam konusunda google kadar iyi olmasa da şimdilik ücretsiz olarak bu hizmeti kullanabiliyorsunuz.
bunun dışında teknik destek konusunda biz sorun yaşamayız zaten işlemlerimizi de kendimiz halledeceğiz diyorsanız, markum.net i öneririm, 3-4 yıl dır sunucumuzu bu firmadan alıyoruz ve daha bir gün sunucumuz kapalı kalmadı.
Glaus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
70-80 kişiye mail açılacak hocam her biri için 5$ ödeme sıkıntılı olur. markum tavsiye etmiyorlar ama kenara yazayım bunu da. Gün içerisinde ki tavsiyelere göre inceleme yapıp birisini seçeriz artık.
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yandex kullan bence hem bedav ahem googleden daha iyi bir sorun olduğu zaman bilge bilire mail atıyorsun hemen cevaplıyor
googleye maillere hiç cevap yazmıyor hemde paralı
Glaus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yandex de düşünürüm hocam teşekkürler. Öncelikle mail hosting kullanan tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa çok daha güzel olur aslında.