lostyazilim

Desk-five hakkında ilk izlenim

27 Mesajlar 4.054 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
o herkes de var ve sadece bir kullanıcıya 2 sefer görünüyor ;) nbrknk22

wmaraci
reklam

AslanMusabb AslanMusabb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 12 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
ben şuan için begendim 2 gundur kullanıyorum ilk gun 298 gösterim 0.3 TL bugun : 786 gösterim : 1.71 tl

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam iyi diyorlar fakat gösterim arttıkça düşüyormuş diye söylediler bende bir kaç güne kodları yerleştiririm AslanMusab

AslanMusabb AslanMusabb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 12 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
gösterim olarak dunun 2 katı ama para olarak 6 katı bende para artmıs fakat ilerki gunlerde ne olur bilemiyorum konuyu 2-3 hafta sonra hortlatsak daha dogru olur

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
aynen ama ilerleyen zamanlarda düşecek gibi düşünüyorum inşallah düşmez AslanMusab
AslanMusabb

kişi bu mesajı beğendi.

spinoza67 spinoza67 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 57 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
desk-five ödemleri yapamıyor. Burada yazılanlara ek olarak şunları söyleyebilirim. Aralık 2016 için kesinleşmiş 700 TL'nin üstünde kazancımız var. Kasım ayı cabası. Şubat 2017'de ödemeyi hala yapmadıkları için destek'ten başvurdum. Geri dönmediler. Almanya'daki merkezlerine yazdım, bunun üzerine Türkiye merkezden mail ile döndüler ve 6 Şubat'ta, cuma gününe kadar ödeme yapacaklarını açıkladılar. BU MAİLDE AYRICA ÖDEME SÜRESİNİN ŞUBAT'TAN İTİBAREN 60 GÜNE ÇIKARILDIĞINI BELİRTİLER. Aradan 1 ay daha geçti. 6 Mart'ta ödemelerin hala yapılmadığına dair tekrar destek açtım. Bugün 8 Mart 2017 ve hala dönüş yok. 60 gün ve yapılmayan ödemeler, kesinlikle çalışmayı düşünmeyin. Yapamadık bile diyemiyorlarsa kesinlikle kötü niyetliler...

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
Uzunca bir süre kendileriyle çalıştım, reklam fiyatları çok oynak. Reklam karşılığını vermemek için sergiledikleri oynaklıkla yarışamaz tabii olarak...

Kısacası para ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Uzunca bir süre parayı alamadım. Ancak bu parayı verememeleriyle alakalı bir durum vermiyorlar. En sonunda yaptığım tek hareketle yarım saat içerisinde parayı aldım ancak bir daha asla çalışmam.

Öte yandan erişimim olan ve para alamayan 3-4 haber portalı daha vardı, içlerinden en yüksek tık alan 2'sine yüksek teklif getirip şu alanda çalışalım dediler. Yani para var ancak vermiyorlar geçen sefer para alabilen var mı diye sormuştum burada, orada pes ettik para istemiyoruz artık dediler. Amaç bu yani, 100 kişi olsa 200 lira ödeyecek olsalar 20 bin lira yapıyor. Böyle ufak tefek işler peşinde olan bir şirket.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al