lostyazilim
tr.link

Dosya Depolayabileceğim Hosting Arıyorum

3 Mesajlar 742 Okunma
acebozum
tr.link

Yavuzs Yavuzs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 12 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Video ve arşiv dosyalarımı saklayıp paylaşabileceğim bir hosting hizmetini nereden alabilirim? Konuyu biraz araştırdığımda CDN Hosting hizmetlerine yönlendiriyorlar fakat ben plan ve ücretlendirmeleri göremedim bir türlü? Mesela bazı siteler albüm paylaşıyorlar ve albümleri direkt olarak hostinglerine yükleyip paylaşıyorlar. Veya resim upload sitesi açıyorlar.. Bunlara korkunç depolama alanı ve bant genişliği gerekir diye düşünüyorum. Hosting dünyasının bu alanına nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Siteleri reklam olmasın diye vermiyorum fakat isteyen olursa özelden atabilirim.

Son olarak bahsettiğim sitelerden birinin admini ile görüştüğümde hostingi cloudflare ' den aldığını , sınırsız depolama alanı ve 20 TB ' a kadar 2 GBPS bandwith , 20 TB'den sonrasında ise hızının 200 mbit'e düştüğünü söyledi. Daha sonra mail atmama rağmen ücretlendirme konusunda geri dönüş yapmadı.. Bu paketi nasıl bulabilirim acaba?

elektronikssl
webimgo

THEX3T4R THEX3T4R @Back-End Developer. Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek @Back-End Developer.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 24 / 200
  • Ticaret 1, (%100)
bulutsunucu.net Burdan bende almayı düşünüyorum 50$ Kredi verdiler yakında test edicegim.
#Takip

YTizlenim YTizlenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Media
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 186 / 49
  • Ticaret 16, (%81)
Merhaba,

Dedicated(250GBSSD) + Storage(Dedicated'e Direk 10G bağlantı) sağlanıcak şekilde max 16 TB kadar sağlıyabiliriz. İhtiyac olduğunda TB alanı genişletilebilir. Upload ve Download için kullanılabilirz. Ücret karşılığında özerl hat çekilir ve trafik limitlemesi kesnlikle yoktur. Hali hazırda böyle bir hizmet verdiğimiz veri güvenliği üzerine 2 firma bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için : +90 286 911 06 64

ERKALE.NET

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al