lostyazilim

HaberUP / Haber siteleri ve güncel bloglar için BACKLİNK ve HİT

6 Mesajlar 849 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sertacs sertacs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 70 / 53
  • Ticaret 6, (%100)
HABERUP YAYINDA!
http://www.haberup.com/
Haber siteleri ve bloglar için sınırsız BACKLİNK ve HİT kaynağı

HaberUP nedir?
”HaberUP” Haber ağırlıklı sosyal içerik paylaşım platformudur. Üyeler çeşitli içerikleri kendi yorumları ile paylaşır ve paylaşılan içerikler oylamaya sunulur. Paylaşılan içerikler arasında kısa sürede en çok etkileşim yaşanan içerikler ”Trend” olur. Kullanıcılar en çok etkileşim alan içerikleri ilk sırada görür, böylece gündemi, trend olayları çok daha pratik bir şekilde takip etme olanağına sahip olurlar. Bir içeriğin ”Trend” olması için sadece verilen ”yukarı oylar” değil sayfalarda geçirilen süreler yapılan yorumlar özellikle sosyal medya paylaşımları gibi çeşitli parametrelere göre değişiklik gösterir. HaberUP içerik üreticilerine zarar vermez, paylaşımlar link gösterilerek yapıldığı için doğrudan telif hakkına sahip yani içeriğin asıl barındırıcısı olan sitelere yönlendirme yapar.
Hakkında Sayfası için tıklayın.

Nasıl Çalışır?
HaberUP'a üyelik oluşturup haber ve güncel blog yazılarınızın linklerini paylaşabilirsiniz.
Paylaşımlarınıza etiket girerek backlink kazanabilirsiniz.
Sitedeki ziyaretçiler paylaşımlarınıza tıklayarak doğrudan sitenize giderler.
Site içerisinde içerikleriniz açılmaz!

HİT ÇEKİN
Eklemiş olduğunuz linkler 3 adet facebook sayfasında otomatik olarak paylaşılır.
Hem site üzerinden hemde sosyal medyadan hit çekmiş olursunuz.
Facebook sayfaları 20k-15k ve 10k lık 3 sayfadır.
(Haber sayfaları)
Ayrıca elimde 20-30 adet 1000 kişilik sayfa vardır, bunlarda otomatik olarak sisteme eklenecek ve paylaşmış olduğunuz her içerik pek çok yere pomplanacaktır :)
Ayrıca diğer sosyal medya sayfalarında otomatik paylaşım için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda link ekleyen webmaster üyelerimizin yönlendirmelerine ve isteklerine açığız.

HaberUP ile HİTLER

HaberUP kullanıcılarımızdan ricamız. Linklerinizi eklerken 20-30 kelimede olsa özgün bir şeyler eklemenizi isteriz. Linklerinizi paylaşırken kendi başlığınıza alternatif bir başlık yazarak, google aramalarında farklı sorgu biçimlerinde başlığın çıkmasını sağlayarak hem HaberUP'a hemde kendi sitenize daha fazla ziyaretçi çekmiş olursunuz.
(Mod arkadaşlar ve bizzat tarafımdan siteniz ziyaret edilir ve gün içerisinde özgün açıklama girenlerin siteleri yorum ve reklam ziyareti yaparak ödüllendiririz.)
(Açıklama zorunlu değildir)

Site dizin sitesi değildir, sitenizin anasayfasını ekleyip site tanıtımı yapmanız formata aykırı oluyor. Sitenizdeki herhangi bir içeriğin linki eklenmelidir. (Günde 20 taneye kadar girebilirsiniz) Örneğin bir makale yazdınız ''Son teknoloji arabalar,2017'nin en iyi arabaları'' Bu makalenin linkini atıyorsunuz ve alternatif sorgu yöntemi olacak bir başlık giriyorsunuz. Böylece bu makaleniz 1 tık daha güçlenmiş oluyor Google'ın gözünde. Sadece sitenize özel seo yapmamış ayrıca makalenize özel seo yapmış ve makalenizi güçlendirmiş oluyorsunuz. Youtuberler'de güncel videolarını girebilirler. Youtube algoritmasına paylaşım ve izlenme kazandığınız için vidyolarınız güçlenmiş olacak ve sıralaması yükselecektir. Aynı zamanda sosyal medyadan paylaşacağımız linkleriniz sayesinde yeni içerikleriniz çok daha hızlı index alacaktır.

Saygılar.

rostistos

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

notumundunyasi notumundunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
hangi facebook sayfalarında paylasılıyor link verirmisiniz
Ayrıca bir adet yazı ekledim ancak resim ekleyemiyorum

sertacs sertacs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 70 / 53
  • Ticaret 6, (%100)
Haber UP sayfasında paylaşılıyor.
Doğrudan reklam atanlardan dolayı bir süre manuel paylaşım yapacağım. (Jetpack devre dışı)
Notumun dünyası içeriğinizi gördüm, sitenize girip içeriğinize yorum yazdık. Sitenin sayfasından da linkiniz paylaşıldı.
https://www.facebook.com/Haber-UP-102601736465912/
Resim otomatik kendisi ekleniyor. Ama bazı sitelerden resmi alamıyor. Resim eklenmeyen linklere daha sonradan manuel olarak resim ekliyoruz.

notumundunyasi notumundunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
sertacs anlıyorum şu anda facebook sayfasında gördüm paylaşımı teşekkürler
sertacs

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

yazanadam yazanadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 59 / 55
  • Ticaret 6, (%100)
Sitemi ekledim hocam ben de
sertacs

kişi bu mesajı beğendi.

serdal2410 serdal2410 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 11 / 30
  • Ticaret 13, (%85)
siteyi çok başarılı buldum. Büyümemesi imkansız gibi :) hemen üye oluyorum
sertacs

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al