-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gergi
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba değerli arkadaşlar. Yeni bir proje hazırlatacagım (site yapımı) ve wp olmasını ön görüyorum malum maliyet biraz daha az oluyor diğer yazılımlara göre.
Yalnız İşi verecegim arkadaş kesinlikle WP NİN DİBİNİ SIYIRMIŞ - VE KODLAMAYA MÜKEMMEL HAKİM OLMASI GEREKLİ (koda girişteki bölüm hariş pek ihtiyac duyacagımızı sanmıyorum ama şurda şöyle olsun dediğimde ona danışayım buna sorayım diye cevap almak istemiyorum)
Proje için gerekli eklentiler hazır, sadece bi konuda eklenti bulamadım. Tema hazır lisanslı yalnız bir sitede fail onu indirgeyip veya kullanacagız.
sitenin yapımındaki slaydır vs gibi görsel tasarımlar ve ana sayfalardaki bilgi yazıları (en az üçyüz kelimelik) siteyi yapacak kişiye ait. tahminim 10 civarı bi sayfa olacak tabi bu tahmin 15 de olabilir. Referans sunmayan arkadaşlar lütfen... Şimdiden ilginize teşekkür ederim pm lütfen.
eklemeyi unuttum sıfırdan yani yeni bir tema tasarımınada açığım bilginize
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
selam pm a tıyorum...
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu başlığı bence hatalı.
Kod bilen biri, grafik tasarımcı, makale yazarı, seo uzmanı, ayrıca wp uzmanı aranıyor diye açılsa idi daha iyi olurdu bence.
Tüm bunları ya site sahibi yapar, ki doğrusu budur zaten.
Ya da uzman kişilerden oluşan bir ekip yapmalıdır.
Hayırlısı olsun diyorum, kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
özel tasarim wp tema html 5 kodlama csss php yazılım ile profesyonel olarak yapılır pm at
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam cok guzel diyorsun kod bilsin grafik bilsin makale yazsin ve seo olucak hadi sistemi seo optimizaayonlu kodlanir tema sifir olucak ve sistemi Allah bilir baskalarinada satilmasini istemiyceksin anlasilan ve uygun olsun cidden bu iste hersey olsun az olsun diyorsun siz ilerde bundan ekmek yiceksiniz itibar olucak size ama neyse hocam sunu diyim butceniz olursa pm atabilirsiniz cunku profesyonel kaliteli hizmet dilersen pm atabilirsin wpninde bi siniri var fonksiyonlarda bilginiz olsun butcem var profesyonel olsun dersen hocam atabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gergi
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-