lostyazilim
tr.link

Taksi Plakası Kiralamak

54 Mesajlar 29.563 Okunma
lstbozum
tr.link

sSsavasSs sSsavasSs Olurmu Olur Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek işletme
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
ihtiyaç dedigin günün belli saattlerinde hafta içi: sabah 7- 9 arası öglen 2-4 arası aksam ise 6 -8 arasıdır bu saattlerın dışında yogunluk yaşamazsın .. taksim,beyazıt,unkapanı,şişli,aksaray, gibi yerlerde işin ölü saatinde iş verir ama sana ekmek yedirmezler çete gibi heryer tutulu oralarda .. keza anadolu y. iskeleler,beylerbeyi sahil vs.. buralarda aynı şekil ..
2500-3000 maaş alır ama çalışma saatini bakarsan günde 12 saat hergün çalışıyorsun ve aldıgın 2500-3500 arası yedigin küfür aldıgın ahh psıkolojının bozulması falann bunlarda cabası ..

Bigün bi orospu.. aldım arabaya bana diyor Nezaman düştün bu aleme yani düşün istanbul gibi biyerde nasıl bir meslek oldugunu buradan anlarsın yinede hayırlısı olacagı varsa istemesende olur olmayacaksa kıcımızı yırtsak yinede olmaz ..

wmaraci
reklam

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
sSsavasSs Anladım, değişikmiş yani. İçinde olan insan biliyor tabi, bize uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Öyle hocam.

meromerro meromerro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 113 / 65
  • Ticaret 5, (%100)
Gucluyazar benim 2 abim birlikte bu işe girdiler biri gündüz diğeri gece çalışıyorlar, tam detayını bilmiyorum ama hem plaka ücretini ödeyebildiklerini hem alınan araba kredisini ödeyebildiklerini üstüne kendilerine de gayet iyi para bıraktığını duymuştum.. işi bilirsen getirisi iyi olur diye düşünüyorum..

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
meromerro Bende öyle düşünmüştüm hocam, nerede duracağını vs. bilirsen sanırım getirisi olur.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al