yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitemdeki makaleler yeterince iyi değil.Ancak bunları silip yeniden yazmak yerine, ekleme yapmak istiyorum ya da başlık kısımı kalacak şekilde yeniden yazmak istiyorum.Yani yayını silmeden yenilemek istiyorum.
Böyle yapıldığında google, yazıları yeni halleri ile indexler mi, ya da yeni makale olarak görüp tekrar bir sıralamaya koyar mı?
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benzerini yapmıştım.
bir yazımın seoya çok uygun olmadığı farkettim. yazıyı silmedim üzerinde değişiklikler yaptım. başlık aynı yazı %80 aynıydı. ertesi gün google indexi kendiliğinden güncellemişti ve seosu daha iyi olduğu için sayfa yükselmişti.
ben faydasını gödüm düzenlemenin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google sadece konunun başlığını taramaz içeriğini de tarar böyle işlemlerde içeriğini değiştirdiğiniz konuyu google webmasters tools'dan google gibi getir yapar iseniz daha hızlı güncellenir.
Saygılar
Fakir.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriği güncellemek herzaman daha faydalıdır. Link yapısını değiştirmediğiniz takdirde başlığıda değiştirebilirsiniz. Sitenin güncelliğine göre konunun google tarafından farkedilmesi zaman alabilir bunu hızlandırmak için google gibi getir yapabilirsiniz. Google gibi getir aracını sık kullanmakta uzun vadede zarar verebilir.