MUTLU MÜŞTERİLERİM :)
YazilimTeknoloji adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhabalar.Onur Arkadaşımızdan Bu sabah itibari ile 11 Adet 300 kelimelik makale ile anlaşmış olup bu akşamda hemen teslim aldım. Elleri Dert Görmesin Diğer Calısmalarım içinde yeniden makale alıcam kısmetse. Kendisine Çok Teşekkürler.
makale satın alındı. Sorunsuz ve hızlı yazar.
Makale siparişi verildi. Gerçekten ilgili ve kaliteli bir yazar. Tavsiye ederim. +ref
3 Makale yarım saatte teslim edildi. İlgili arkadaş tavsiye ederim.
arkadaş makale konusunda gayet başarılı söz verdiği işi anında yapıyor
10 makale siparişi verdim zamanında teslim
Arkadaşla çalışıyoruz çok iyi bir editör güvenilir sağlam tavsiye ederim
iş verildi ve zamanında teslim edildi
zamanında teslimat güzel makale
Arkadaşa bugün acil olarak yazı yazdırdım hemen yazıp teslim etti kendisi çok ilgili ve iyi bir arkadaş tavsiye ediyorum.
Arkadaşa 6 makale siparişi verildi. Zamanında güzel bir şekilde teslim edildi. Teşekkür ederim.
30 adet daha makale yazdırılmıştır kendisi gayet profesyonel tavsiye ederim iyi forumlar.
Arkadaştan 300 kelime 10 adet ilk makale siparişi verilmiştir.. Devamının Gelmesi Dileği İle...
Arkadaşla uzun süreli anlaşıldı. Kaliteli işçiliği var teşekkür ederim.
anlaşma sağlandı hızlı cevap için teşekkürler.
Düzenli çalıştığımız güvenilir bir yazar arkadaşımız. İşinde titizdir.
anlaşma sağlandı, başarılı ve hızlı 2 günde 4 bin kelimelik makale teslim etti, bugüne 2000 daha
+ ref
tavsiye olunur.
+ ref
tavsiye olunur.
Arkadaşa iş verildi işi zamanında ve özenle teslim etti teşekkürler
Sitem için aylık editörlük yapmak üzere anlaştık Onur ile,ilgili işini bilen bir arkadaş.
10 adet makale alimi yapilmistir.
Onur Kardeşimiz Sağolsun Zamanından Önce İş Teslimi Yapmıştır. Ticarette Gösterdiği İlgi, Alaka ve Hizmeti Övgüye Laiktir Rabbim Hayırlı İşler Bol Kazançlar Versin İnşaAllah.
Gözünüz kapalı onur ile çalışabilirsiniz,sitemle kendi sitesi gibi ilgileniyor.Bunun yanında kaliteli içerik ile hitimizi yukarı çekti.Editör hizmetinin karşılığı.
Gerçektende %100 özgün makaleler
Başarıların devamını dilerim iyi çalışmalar...
Başarıların devamını dilerim iyi çalışmalar...
Kendisiyle bir çok kez çalışma yapma fırsatımız oldu. Makale işlerinde en kısa sürede yardımcı oluyor güvenilir , dürüst birisidir gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim hocam. :)
Arkadaşla editörlük konusunda anlaşma sağlandı iki tarafa da hayırlı olması dileğiyle...
Çok başarılı ve seo uyumlu ilgili ve hızlı
Referans olurum.
Referans olurum.
Makale siparişi verildi. Gerçekten ilgili ve kaliteli bir yazar. Gününde Teslim Edildi Tavsiye ederim. +ref
arkadaşlar 5 adet makale yazdırilmistir, gayet kaliteli makaleler, tavsiye ederim.
Kendisinden 2 adet makale alınıp memnun kalınırak sayı 10'a çıkarılmıştır..
2 adet makale satın aldım, ilk ticaret deneyimim olmasına rağmen çok yardımcı oldu. Güvenim tam, hızlı ve kaliteli makale, sorunsuz alışveriş.
İşinde iyi bir yazar. Seo'ya uygun akıcı bir dilde yazılmış makaleleri teslim aldım tavsiye ederim kendisini.