-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir üniversite öğrencisinin sosyal medyada aradığı özellikler nedir sizce? Veya sizin şuan ki sosyal medyalarda eksik bulduğunuz özellik var mı?
Yeni sosyal medyaya eklenebilecek özgün özellikler neler olabilir fikirlerinizi paylaşırmısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yaş sınırı getirilmeli : )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Hikayeler özelliği olmamalı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
@Mağara_Adamı hocam öncelikle burası forum yaptığınız yorumlara dikkat etmenizi öneririm. İnsanlar üslup ve davranışlarıyla (yorumlarıyla) Saygı kazanır veya adam yerine konmaz.
Yaş sınırı getirilmeli diyorsunuz hedefimiz facebook, twitter veya instagram değil.. web, mobil vb programlama ile ilgilenen arkadaş grubuyuz. Programlamada kendimizi geliştirmek istiyoruz ve bunu yaparken üniversitemize özel sadece üniversite öğrencilerinin kayıt olabileceği bir platform oluşturmak istiyoruz.
Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Lise ogrencisiyim üniversite degil ama soyle birsey olsa mesela ben sizi arkadas olarak ekledim ve ben istanbulda oturuyorum siz ise ankarada (salliyorum :) ) siz istambuldayim diye bildirim atınca (yer bildirimi) bana mesaj gelsin "mehmet istanbulda git görüş veya hadi bulus" tarzi birsey guzel olurdu sanirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mehmetmasa adlı üyeden alıntı
@Mağara_Adamı hocam öncelikle burası forum yaptığınız yorumlara dikkat etmenizi öneririm. İnsanlar üslup ve davranışlarıyla (yorumlarıyla) Saygı kazanır veya adam yerine konmaz.
Yaş sınırı getirilmeli diyorsunuz hedefimiz facebook, twitter veya instagram değil.. web, mobil vb programlama ile ilgilenen arkadaş grubuyuz. Programlamada kendimizi geliştirmek istiyoruz ve bunu yaparken üniversitemize özel sadece üniversite öğrencilerinin kayıt olabileceği bir platform oluşturmak istiyoruz.
Öncelikle Siz uslubunuza Dikkat edin. Sizin beni Adam Yerine koyup koymamanız Umurumda dahi olmaz. Aşağı da Yazdığınız mesaj Size ait değil mi ?
Bakın ne demişsiniz ?
sizin şuan ki sosyal medyalarda eksik bulduğunuz özellik var mı?
Var kardeşim. Yaş Sınırı getirilmeli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...