-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yakında PaparaCard çıkacak ininal gibi ve sürekli kullanıyorum Paparayı kullanımı rahat bir ödeme sistemi.
Bu arada güven konusunda sıkıntınız olmasın BDDK'dan onay almış bir firma, aynı zaman da sahiplerinden Murat Arslan ile tanıştım çok iyi birisidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet'ten alacağım ödemeleri IBAN dışında aldığım ikinci sistem. Gayet kullanışlı. Ödeme talep ettiğimizde ödeme gelmezse 7/24 aktif online destek ile talep edip anında işlemi onaylatabilirsin. Gayet kullanışlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%89)
papara gibisi varmı hocam anında ödeme yapıyorlar yaklaşık 250 bin tl cıvarı işlem im olmuştur hepside sorunsuz ve kesintisiz banka hesabıma aktarıldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Güvenilir kullandığım bir sistem hatta bir kere ıbanımı yanlış girdim, iletişime geçmediğim halde arayıp nasıl yardımcı olabileceklerini bile sordular.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
cilgin tavuklar oynadigim ixin kullandim paramo oraya yatirirlardi oradan kartima atardim sorunsuzdu yani güvenilir deniniyodu boş sirket degil yani eger kart icin yasin yetmiyosa para gonderilecek kart bulamoyorsan oraya attirabilirim kart buluncada cekebilirsin bazi sitelerde de alisveros omkani sagliyor bildiigim bu kadar iyi forumlar
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lise mezunuyum ve şuan boştayı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Papara'dan YapıKredi hesabıma parayı aktardığımda para yaklaşık 10 dakika içinde banka kartımda oluyor. Tavsiye ederim.
https://ahmetonursolmaz.com.tr
Founder of Leadfure
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Daha önce bir kaç defa ödeme aldım, para gönderdim. Sağlam sistem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fena değil, ütopya online için kullanılıyordu bi ara çok fazla problem çıkıyor. 1 hafta boyunca bir problemi çözemediler karttan para çekim esnasında hata veriyordu. Sonra zaten ütopya paparayı kullanmaktan vazgeçip kendi sistemini kurdu. O yüzden fazla memnun kalmadım ben. Paypal alternatifi mi değil mi bilemem ama benim için paypal alternatifi değil çünkü yabancı sitelerden ödeme alma hizmeti sunmuyor, forum içindeki çeşitli işlerle 10-15 kuruş kazanalım desek o da olmuyor çünkü ödeme gönderme başına 1 tl ücret var. Paypalda bakiyeden gönderildiği sürece gönderim ücreti olmuyordu. Kuruş kuruş baya bişeyler kazanıyorduk uzun vadede paypal sayesinde. Umarım zamanla daha iyi seviyeye gelir
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site güvenilirliği bölümünde bu site güvenli değil yazısı sitede hiç bir şeye bakmadığım halde bu yazıyı görüyorsam ki işin içerisinde ciddi bir şeyler varsa güvenmem ama yine de size kalmış.