Ayazzz
barış ve huzur istiyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar , blogger uzantılı bir site açmayı düşünüyorum ileride com uzantısına çevirsem indexlemede sorun yaşar mıyım , hitlerim düşer mi ?
birde blogspot uzantılı site açıp adsense'ye bağladım diyelim , ileride uzantıyı yine com şeklinde değiştirsem adsense'de sorun yaşar mıyım ?
teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk sorunun cevabını bilemiyorum hocam ama 2. sorunun cevabı şöyle; hiç bir şey olmaz. Blogger üzerinden aldığın adsenseyi istediğin şekilde kullanabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Carrot34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Emniyet
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlk soruyada ben cevap vereyim benim sitede blogere baglıydı wordpresse cevirdim hit düşmeside oluyor index sorunuda oluyor amma zamanla düzeliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress e geçerseniz uzun süreli hit düşmesi yaşayabilirsiniz ama bahsettiğiniz siteadi.blogspot.com dan top level domaine geçmekse yani kendi özel alan adınızı kullanacaksanız, ortalama 3 gün içinde tekrardan eski hitlere kavuşursunuz. Blogger tabanlı sitelere de içeriği düzenli girdiğiniz sürece index sorunu yaşama ihtimaliniz tüm diğer platformlara göre daha az.
Özellikle yüksek trafik alan ve kaybetmekten çekindiğiniz bir siteniz varsa fazla zaman kaybetmeden özel alan adına taşımanızı tavsiye ederim ki kontrol sizde olsun
Seo Araçları Ahrefs - Semrush - Majestic V.s Çok Uygun Fiyatlarla Ortak Kullanım Konuma Göz Atınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
blogger eklenti olarak çok az fırsat sunuyor. Onedio testi fln bulamadım ama hosting işi ortadan kalkıyor kafa rahatlıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1.Domaine taşırsanız blogger'ı yani özel alan adına yönlendirme yaparsanız zaten 301 yönlendirmesi yapıyor direk. Zamanla index alan linklerde düzeliyor.
2.Diğer soru blogspot ile işbirliği olarak adsenseyi direk alıyorsunuz fakat özel alana taşıdığınız zaman tekrar onaylatmanız gerekiyor sitenizi adsenseye.
3.
Extra magender blogger eklenti vs. bakımından kısıtlamalar getirilmiş bir sistem olup yalnızca size maddi açıdan etkilemeyecek niteliktedir. Artı yanları google'a sırtınızı dayamış olursunuz.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
Ayazzz
barış ve huzur istiyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hamdi bey , blogspottan özel domaine geçtiğimde tekrar onaylatma kısmında blogspot uzantısını adsense'den kaldırmam mı gerekiyor yoksa ayarlara dokunmasam olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şunu'da ekleyelim. Bazı Alan adlarını alınca site haritaları değişiklik yapıyor. Yani sitemap.xml Search Console kabul etmiyor sebebi ise site haritanızı 150-150 ayırması. Girmeniz gereken site haritası sitemap.xml?page=1 - sitemap.xml?page=2 olarak gidiyor her bir page 150 gönderiyi destekliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk .com a geçtiğinde indexlerde sorun oluyor hitler biraz düşüyor ama 1 ay içinde düzeliyor bende böyle oldu yani.