cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Nereye link veremiyorsunuz tam olarak? Daha net anlatabilir misiniz? Bir de css ile link vermenin bir bağlantısı yok zaten. Linki html kodları ile verirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben etiketi kullanmasını biliyorum o kodu nerden değiştireceğimi bilmiyorum öge denetleden yapıyorum ama kaynağını bulup update yapamıyorum.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Wordpress içerisinde şu kod şuradadır diyemezsiniz, dinamik bir yapısı vardır çünkü, temanın kodlanma şekline göre değişiklik gösterir her şey. Tema dosyalarında bir kısmı bulmanın en kolay yolu belli bir yeri tüm dosyalarda aratmaktır, Notepad++ gibi bir düzenleyici ile tüm dosyaları tek seferde tarayabilirsiniz.
Örnek olarak siz şu div tanımını aratırsanız karşınıza bahsettiğiniz kısmın kodları gelecektir. "container-socialite" . Burada direkt olarak img taglarını da göremeyebilirsiniz fakat php kodlarını görebilirsiniz, buraya a etiketlerini yazmayı deneyebilirsiniz. Deneyin olmazsa başka çözümler bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem - yazılım destek
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) panel bilgilerini verin bakalım. template sonuçta, ya menü yapısı içinde ya sayfalardadır.