Adım Ece, ama siz kısaca E C diyebilirsiniz c(:
şimdi nerden başlasam bilmem ki :rolleyes: diyerekten başlıyorum (:
burayı daha önceden biliyordum ara sıra konuları okuyordum ancak 20 nisanda gecesi üye olabildim bu aralar geceleri buralardayım gündüz azıcık uyudum mu yetiyo (:
yine baştan başlayalım buraya birşeyler öğrenmek için üye oldum web masterlık ile pek alakam yok kod bilgim yok zaten ama azim ettim bişeyler yapıcam bunu sizde görüceksiniz umarım, ilk olarak wp yi öğrendim ama sadece kurmasını c(:
sizler baya yardımcı oluyorsunuz 2 günlük tecrübem ile uzmanlık alanım sayılabilecek işler grafik tasarım ve fotoğrafçılık üniversite de çalışıyorum o sebepten dolayı ancak hiç birinin bölümünü okumadım tamamen araştırarak ve meraktan (: Ps Ai kullanıyorum CorelDrawı çok az kullandım Ai kullandığımdan gerek kalmadı çünkü.. ama dizgi de kullanıcaz seneye, üniversite dergiden gazeteye geçiş yapacak orda kullanmamız gerekiyor (: fotoğrafçılık konusunda nikon d90 desem anlar bilenler az bucuk bilgi ve ilgimi (: illa makinayla olmuyor tabiki bunun enstantenesi diyaframı ışık azlığı yoğunluğu ters ışığı bir çok şeysi var ama benimde bilmediğim vardır illa ki uzman değilim tamamen kurcalayarak dedim ya (: bu kadar.. herkese iyi çalışmalar burada vakit geçiriyor isek değerli vakitlerimizi harcıyoruz demektir iyi değerlendirmek lazım* :cool: