-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hosting Fırmanı Değiştirerek Başlamalısın İlerde sıkıntılar yaratmaması için
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hosting firmamı değiştirmek istedim fakat sorunun yine devam etmesinden korkuyorum. 2 gün öncesine kadar bir sorun yoktu. Sonradan eklediğim eklentileri, dosyaları kaldırdım ama sorun hala devam ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunun bir kaç nedeni olabilir.
1) Birincisi ise kodlama problemleridir.
2) İkincisi barındırıcınızın size varsayılan olarak CPU, RAM limit kullanımını çok düşük vermesi
3) Kodlama ve CPU, RAM sorununuz yoktur siteniz çok fazla ziyaretçi alıyordur ve aldığınız paket artık size yetmiyordur.
Özel bir CMS'mi kullanıyorsunuz yoksa hazır bir CMS mi bilmiyorum. Fakat sorgular CPU'yu zorlayabilir.
Örnek vermek gerekirsek;
- PHP'de for ile yapılabilecek bir döngüyü while ile yapmak
- Veritabanı tablo tibinin Memory olarak tanımlanması (Önerilen InnoDB'dir. Özel şartlarda özenle ayarlanması gerekmektedir.)
- SQL 'de kolon seçimi yapmadan tüm kolonları * ile çağırmak
Burda listelenmeyen sebeplerden de kaynaklanabilir. Sorun tespiti için dikkatli inceleme yapılmalıdır.
https://ehantechnology.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Cevabın için teşekkür ederim. Bu optimizasyonu yapabilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Çok bir ücret veremem ama elimden geleni yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba sorun hosting firması değil nereye giderseniz aynısı olacak . Bir süre sonra firmanız supsend atıp script yada temanızı kontrol edin deyip siteyi geçici kapayacak. olay bu şekilde ilerleyecek emin olun. sorun script yada temanızda aşırı işlemci tüketen birşeyler var gerekirse ücretli şekilde bunu bulun .
İkinci sebep ise , aldığınız hosting bayi hostingten açılmış ve sizin ip nizde yine baskalarının hostingi varsa , o hostlardan biri strato denen lanet firmadan ucuz domain alıp ip ile yönlendirme yapmıstır. onun kullandığı işlemci ram da size yansıyordur. bu 2 sebep sizin işlemcinizi bu hale getirmiş. Firma değişmenizi tavsiye etmem
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
rica ederim şuan için benim tanıdığım yok ama önce size sunu önereyim wordpress ise siteniz , siz wordpresin ilk basta verdiği ücretsiz tema varya onu bi aktifleştirin 1-2 gün o tema ile siteyi deneyin bakalım hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-