-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaslar merhaba Şuanda stratoda 0.96 dolara domain kampanyası var . Forumda isim vermek istemiyorum stratonun türkiye şirket adamlarından bir iki kişi
bir kaç kez konu açıp strato ucuz domain strato şu şekilde iyi diye konu açtı sakın aldanmayın.
Aldığınız domainin ns yönlendirmesi yok , İp ile yönlendirince web hosting aldığınız firmada bayi hosttan açılmışsa hostinginiz , o ip de ne kadar site varsa sizin cpu ram ve trafiği tüketiyor bir süre sonra supsend yiyorsunuz.
Stratoda olan domain için 1 adette ayrıca hosting alırsanız ucuz diye kendi ns lerine o domaini yönlendirmeye 5 dolar ücret istiyorlar. Sonra nasıl olduğunu anlamadan biz zorla yönlendirdik tabi ama bu gerçekten 1 gün sürdü. Kendi domainlerini kendi ns lerine yönlendirecek panel belkide yoktu imkansızı başardık orda..
Benden size Tavsiye olsun.. BULAŞMAYIN ÜZÜLÜRSÜNÜZ
1 kişi bu mesajı beğendi.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bayadir kullandim birşey yoktu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yabancı firmalar maalesef böyle, mesela 1and1 belanın ta kendisidir. Siteye adımınızı attığınızda buraya bulaşmamanız gerektiğini anlarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
evet arkadaşlar bende şahit oldum buna kuzenim domain almış 7 $ verip hesabından 65 Tl çekmişler türk temsilcisi sakın bulaşmayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
daha dün o kampanyadan yararlandım stratodan. iptal mi edeyim yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Milleti galyana getirmeye gerek yok dostum.
Ben kullanıyorum ne daha suspend yedim ne 'de başka bir sorunla karşılaştım.
Zaten almadan önce biliyordum, ns yönlendirmesinin etkin olmadığını. Yani kısacası şunu söylemek istiyorum adamlar 0.96 'ya yani 3 lira 4 liraya domain satıyor. Mantıklı olarak bir ticaret taktikleri olucaktır.
Hiç bir sorun olmuyor almanızı öneriyorum. Teknolojinew.com adlı sitem strato'dadır ve hosting 'i türk firma'dan aldım. Suspend i bırak site kasmadı bile.
Kısaca fiyat performans ürünüdür strato <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Doğrusu Bu kişileri merak ettim Forumda isim vermek istemiyorum stratonun türkiye şirket adamlarından bir iki kişi
bir kaç kez konu açıp strato ucuz domain strato şu şekilde iyi diye konu açtı sakın aldanmayın.
Bende Domain aldım sattım sorunlarda yaşadım vss...
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.