-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
İçerik Yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@btnaslan021, memnunum. Adsense de olmayıversin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süresi yokmu sınırsız mı ban yediniz? Geçmiş olsun itiraz kabul olmazsa farklı reklam şirketi bulun örnek Admatic
Nogitsun.com | Yazılım Çözümleri Üretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam sen niye içeride 5K para tutuyorsun ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Geçmiş olsun yeni bir gmail ilede başvuru yapsanızda sitenizi kabul etmiyecekler cünkü diğer banlı hesapla ilişkilendirilmiştir diye mail atacaklar, eğer hala adsense reklamları kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken birtane adsense hesabı alıp o hesabın reklamlarını sitenizde kullanmak olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok iyi ya şimdi ben burada rakip olarak gördüğüm bir siteye girip arka arkaya reklamlara tıklarsam benim hesabım ban mı yiyecek ve google beni sorumlu tutacak sanki ben o adamı bulup kulağından tutup google götüreceğim ne kadar saçma sapan bir uygulama diğer mesajda dediğim gibi google bilerek yapıyor bunu gibime geliyor önce reklamları göstertiyor belli bir miktar oldumu hop hesap kapatıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wolf42 hocam google algoritmasi onu anliyor yani sizin rakiplerinizin reklama tiklama olasiligini dusunuyor her rakibin hesabini almiyorlar mutlaka sizin bastiginizdan kaynaklaniyordur ag baglantinzda olan biri bile olabilir yada hesabini bir internet cafede acmisindir kapatmissindir ordan olmustur her turlu olabilecekleri bilmek lazim ben 3 yildir haftada 3 defa istek atiyorum ama ban kalkmiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bekirbulut ben inandığı mı söyledim mi ? böyle şey mi olur diye yazmışım, biraz daha kitap okuyarak gelirseniz anlaşacağımızı düşünüyorum.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir