-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
"Emeğe saygı için kaynağından izleyin filmzartzurtu.com"
Nedir bu anlamıyorum, normalde internetten film izlemem. 2008 yapımı bir filmi bluray bulup indirdim, izledim. 5 dakikada bir beliren bu yazı "ne emeği l*n bu" dedirtti en sonunda. Vizyonda ki filmi yayınlayıp altına bu metni koyuyorlar. Onu izleyen adam emeğe saygı duysa gider zaten sinemada izler arkadaş.
Bunu çeken adamın cebinden çıkan para, oyuncuların, prodüksiyonun veya çalışanların verdiği gayrete emek denir. Senin sinemaya gidip korsan çekimini siteye koymana mı emek diyorsun. Anlamadım, anlayamayacağım.
Gidip sinema kartı aldım sırf şu zırvaları görmemek için.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Öyle deme. Adam emek edip korsanı bulmuş, sitesine yüklemiş falan. Sitesine hit çekmek için videoun içine alt yazı gömmüş bir de...Bunlar emek işi, saygı duymalısın. :D
Bu emeğe saygı ciddi anlamda anlamını kaybettirilmiş bir şey oldu.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Amacım tartışmak değil. Bu tarz konulara normalde yorum dahi yapmam. Ancak, böyle düşünüyor iseniz bir örnekte ben vermek isterim.
Onlarca kişinin uğraşıp yaptığı Photoshop'ta çalışmalar yapıp insanlara pazarlayarak para kazanıyorsunuz. O halde insanlarda sizin yaptığınız işlere saygı duymak zorunda değiller. Öyle değil mi?
Bu arada reklamsız BluRay filmler arıyorsanız, thepiratebay, rarbg, seventorrents gibi adreslere uğramalısınız. Haydi selametle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kardeş Photoshop'u bu arkadaş lisanslı kullanıyordur emin olabilirsin ve yaptığı çalışmalar/yapılan çalışmalar özgün olduğu müddetçe satılır zaten. Ne hırsızlık ne bir şey olur ortada doğal olarak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Anladım hocam kusura bakmayın ama hırsızlar da sizin verdğiniz örnekteki gibi emek gösteriyor :) Zengin birini bul, takip et, araştır, güvenlik önlemlerini incele, çözüm bul, bekle, gir, hızlca çık, kaç, elden çıkar falan epey emek var ortada! :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vixo
vpnscript.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Emeğe saygım olsa sinemada izlerim
diyesi geliyor insanında işte.. diyemiyosun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ohoo bu tür şeyler yüzlerce var örnek gösterebileceğimiz. Benim en nefret ettiğim web sitelerindeki sağdan soldan fışkıran reklamlar, içeriği kapatan düzensiz bir yapısı olduğu halde hile yaparak üstlere çıkan siteler. Tabi bu karaktersizlerin olmazsa olmazı: şuraya tıkla hemen indir (inmedi yeni bir sayfa açıldı) gibi şeyler:)