-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba
Turk siteleri icin hosting lokasyonu cok onemli mi? Kafam karisti bu konuda. Suanki lokasyon fransa ama pek etkilesim olmuyor. Siralama v.s acisindan onemli midir sizce?
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hız önemli, eğer hız konusunda sorun çıkmıyorsa lokasyon önemli değil, ben yıllardır usa üzerinden hizmet alıyorum, hiç sorun olmadı..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@creed74 sagolasin peki hit alabiliyor musun siteye? Ovh den kullaniyorum sunucuyu gayet hizli siteler
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci Php/Vb.net/C#
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
hit ile sunucu alakası yok arkadaşın da dedigi gibi hız sorunu yaşatmıyor ping süresi fazla degilse sıkıntı yk hite gelirsek gerekli seo ayarlamalarını yapmadıysanız yapmalısınız google webmaster,url ve gerekli meta taglarını kullanabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@creed kardesim site cok hizli aciliyor diye girecekler falan mi dedim ben ? Google gozunde onemli demistik buna hatta kendin dedin na alaka simdi anlamadim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla bence önemli Olduğunu düşünmüyorum acıkcası istersen fizandan çek hosting'i yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam yazdığımı yanlış anladınız sanırım, siz hız olayını çok abartmayın, yavaşlıktan kastımız ziyaretçiyi bıktıracak oranda yavaşlık. İstatistikler yavaş açılan sitelerde ziyaretçinin büyük oranda daha site tam yüklenmeden siteyi terk ettiğini gösteriyor. Google da biraz bu istatistik üzerinden değerlendiriyor. Hocam konuşmamızda ne site ismi verdik ne de kategori, cümlenizde sadece site hızı ve hit geçiyor, ne anlamalıyım? "Ovh den kullaniyorum sunucuyu" demişsiniz.