Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yoast niyeyse etiket sistemimi ve sitemin temasının çalışmasını bozuyor,o yüzden All in One SEO :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yoast ücretli oldu çoğu özelliği aio dan kat kat iyiydi önceden ama şimdi kafa kafayadır
Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Her iki eklenti de aynı amacı gütmektedir. Benim tavsiyem, her durumda Yoast kullanmanız gerektiği. Konulara, kategorilere, sayfalara ve etiketlere Yoast ile müdahale etmek daha basit ve anlaşılır bir şekilde olduğu gibi, arama motorlarına etkisi de AİO'a göre daha da etkilidir.
Sonuç olarak, burada her iki eklentinin de taraftarları mevcut. Dolayısıyla senin için hangisinin doğru olduğunu deneyerek tecrübe etmen gerekir. Her iki eklentiyi de, aynı sektörde 2 farklı siteye kurarak denedim, her iki siteye de aynı işlemleri yaptım, her iki sitenin makale başlıkları aynı ve içerikleri birbirinden farklı özgünlük taşıyordu. Aradan 6 ay geçti ve iki sitenin de değerlerine baktığımda Yoast'ın kurulu olduğu sitemin, AİO kurulu olan sitemden açık ara farkla önde olduğunu farkettim ve Yoast kurulu olan siteme, eklentinin Premium versiyonunu alarak devam ettim.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!