lostyazilim
tr.link

Neden All in Seo Neden Yoast ?

14 Mesajlar 1.866 Okunma
acebozum
tr.link

zaynet zaynet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Makinist
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 105 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
Yoast premium'a yeni bi özellik gelmiş. Premium alıpda bu özellikden yararlanmaya değer mi arkadaşlar ?

wmaraci
reklam

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)
Yoast niyeyse etiket sistemimi ve sitemin temasının çalışmasını bozuyor,o yüzden All in One SEO :)

AstalaVista AstalaVista WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
yoast ücretli oldu çoğu özelliği aio dan kat kat iyiydi önceden ama şimdi kafa kafayadır

Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Her iki eklenti de aynı amacı gütmektedir. Benim tavsiyem, her durumda Yoast kullanmanız gerektiği. Konulara, kategorilere, sayfalara ve etiketlere Yoast ile müdahale etmek daha basit ve anlaşılır bir şekilde olduğu gibi, arama motorlarına etkisi de AİO'a göre daha da etkilidir.

Sonuç olarak, burada her iki eklentinin de taraftarları mevcut. Dolayısıyla senin için hangisinin doğru olduğunu deneyerek tecrübe etmen gerekir. Her iki eklentiyi de, aynı sektörde 2 farklı siteye kurarak denedim, her iki siteye de aynı işlemleri yaptım, her iki sitenin makale başlıkları aynı ve içerikleri birbirinden farklı özgünlük taşıyordu. Aradan 6 ay geçti ve iki sitenin de değerlerine baktığımda Yoast'ın kurulu olduğu sitemin, AİO kurulu olan sitemden açık ara farkla önde olduğunu farkettim ve Yoast kurulu olan siteme, eklentinin Premium versiyonunu alarak devam ettim.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al