-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
konudaki başlığa bak adamın cevabına bak nasıl önemli değil sen sevincini paylaşıyorsn kalkmış kullandığı kelimeye bak "tipik fenevliymiş" ne alaka arkadaşm ya çekemiyorsan girmezsin konuya lafta atmazsın nedir bu çekememezlik anlamam ki her neyse ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
apocanhi adlı üyeden alıntı
konudaki başlığa bak adamın cevabına bak nasıl önemli değil sen sevincini paylaşıyorsn kalkmış kullandığı kelimeye bak "tipik fenevliymiş" ne alaka arkadaşm ya çekemiyorsan girmezsin konuya lafta atmazsın nedir bu çekememezlik anlamam ki her neyse ;)
doğru diyorsun da boş yere tartışmak istemiyorum. boş insanlarla.
http://biseylerhakkinda.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu tür futbol konuları hangi forumda olursa olsun her zaman kavga çıkartmıştır ben konuyu rapor ediyorum ilerlemeden kapanması için futbol diyince bizim milletimiz kendini kabdediyor herşeyi unutuyor laf söylerken
ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olur boyle vakalar, galatasaray kupayi yakalar. Nasil olmus?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İyi oynayanın kazanmadığı bir maç izledik.Futbolun adaleti yokmuş,yazık oldu.Ankaragücü bile böyle kapanmamıştır.Ama fener bizi burda yenebiliyosa biz de uzun zamandır yapamadığımızı yapıp,şampiyonluk turunu kadıköyde atarız.
cografyahane.com
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tür konularının sonucu nereye varacağı belli. Neden biraz sakinleşmiyorsunuz ?
Siz burada kavgaya tutuşunca takımınız mı kazanacak ? Egonuzu tatminden başka bir şey yapmıyorsunuz. Galatasaraylıyım, Fenerbahçe`yi ve Fenerlileri tebrik ediyorum, o kadar. Oynandı ve bitti.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konu içerisinde takımlara hakaret ve ilerisinde üyeler arası hakaret başlayabileceği için konu kilit. Daha saygılı ve ne olursa olsun sonucu hazmetmeyi öğrenip, karşı takımı tebrik ettiğinizde bu tür konularda dilediğiniz gibi tartışabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.