-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adam haklı, 15 yıldır Kılıçdaroğlu yönetiyor ülkeyi :D
Bu adamlar cidden halkı aptal yerine koyuyor. 15 yıldır otomobil ürettiniz de elinizden alan mı oldu cınım :D
7 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yeliz değil mi bu ya ? Ulan bunun enselendiği gibi ben enselensem sokağa çıkmaya utanırdım bu hale televizyona çıkmış siyaset yapıyor. Püüü rezil herif
Ba ba ba ba bi de kimleri suçluyor :D hahahahahaha ya bu vatandaşın mecliste ne işi var hele biri söylesin vasfı nedir acaba ? Şu muhabbete bak töbe töbee
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşte böyle konuşanlar için "hayır" demek en büyük karar. Referandumdan "evet" çıkarsa nasıl bir hal alacaklarını çok iyi belli ediyorlar. Yönetimde kim varsa o karar verir üretim için. Sanki kılıçdaroğlunun tüm dediklerini yapmışlar da araba üretmeye izin vermiyormuş gibi bir açıklama yapmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İktidar Partisi CHP'ye dinsiz damgası vurdu yetmedi terörist dedi. Vatansever, dindar kılığına büründüler 15 yıldır rant, torpil havada uçuşuyor. Bıktık lan vallaha bıktık torpilleri de bitmedi adam kayırmaları da bitmedi rant da bitmedi fişleme de bitmedi. Birde referandumdan evet çıkarsa bütün partilere dinsiz donsuz terörist damgası vururlar
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben o kadar sınava çalışmışım, o kadar deneme sınavlarına girmişim, gece gündüz ders çalışmışım ve zar zor ikinci atamada memur olarak atanmışım; akp derneğinde çalışan, hiçbir atanma sonuç belgesi olmayan adam gelsin müdür yardımcısı olsun çalıştığım yerde. Akp adaleti.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Palabıyık Yeliz hanım Bey'in söylediklerine mi gülersin, konuştuğu sıradaki tavırlarına mı gülersin, bu adamın milletvekili olmasına mı gülersin...
Ama ben hakkını teslim etmek istiyorum. İsim karmaşası yaşaması dışında hükumet olarak çok güzel öz eleştiri yapmış. Takdir ettim sayın vekilimizi. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hiç düşündünüzmü bu forumda neden Hükümeti sevenler konu açmıyor?
Eminim çok cevabınız vardır, hatta sınırsız.. ama şimdiden söyleyeyim (o yüzden değil) o cevabı bulacak adam gerçekten özgüveni tavan yapmış birisidir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kılıçdaroğlu kendi gelse o da yapamaz zaten. Ondan da basiretsizler işte.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com