-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
guvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Diğer forumdan bir arkadaşla anlaşma sağlanmış olup yarın sabah ödeme alınıp site devredilecektir. Şimdiden hayırlı olması dileğimle...
Bu arada ilan yayın süresi boyunca küçük çaplı karışıklıklardan dolayı konusu geçenlerden özür dileyerekten konuyla ilgilenen tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Adsense bu siteden alinmadi ise 10 tl.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
15tl olsun
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Teklifim; 100 TL
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arkadaş diğer forumda hemen al fiyatında sürekli değişim yapmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Multi konuda bazı mesajlar gördüm, hemen al ile alındı diyenler ve siz de ''Arkadaşlar ben şuana kadar kimseye tamam sattım demedim yani son noktayı koymadım ve açık arttırma henüz sonuçlanmadığına göre de kimseye satmak zorunda değilim kime satıp satmama hakkımda her daim saklıdır. Aksi yönde ısrar edilmesi halinde satış iptal edilecektir.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. '' ibaresini kullanmışsınız. Hemen al fiyatı biçildiğinde satılmıştır anlamını taşır. O fiyatı veren 3 kişi multi konuda gördüm, şimdi anlamadığım konu hemen al 300 TL ise site satıldı mı o 3 arkadaştan birine ? Yok açık artırmada düzenlemeye gidip hemen al teklifini konuya müdahil olan herkese bildirim göndererek güncelleyebilir ve yüksek tutabilirsiniz.
Bunun akabinde açık artırma dediğiniz fiyatlarla devam eder ve süre bittiğinde en son teklif veren şahsa kalır.
Benim teklifim 100 TL'dir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
guvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba kardeşim öncelikle ilginize teşekkür ederim. Sitenin satışında bayağı bir karışıklıklar oldu ve maalesef kimseyle herhangi bir nihai anlaşma sağlayamadık durum öyle olunca da açık arttırma ile satışa devam kararı verdim site satılmamıştır ve kimseye de sana sattım diye söz verilmemiştir. Satıldığı anda ise gerek buradan gerekse de diğer forumdan anında kaldırılacaktır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.