-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,benim fake bir hesabım vardı 2 gün öncesine kadar.Bunu açma gibi bir imkanım var mı baya bir önemliydi hesap.Normal kimlik yapmayı denedim ama olmuyor.Şimdi profesyonel çalışacak bir arkadaş var acaba diyorum Facebook'a ticket atmadan açmanın yolu var mı? Varsa çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bir çok hesap kimlik mağduru oldu . Facebook kimlikleri regıster kısmına koymayı planlıyor duyduğuma göre
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tekrardan konu açma gereği duymadım aynısı benimde başıma geldi fake hesabım kapandı kimlik doğrulama ile açamaya çalıştım yanıtları olumsuz oldu.Bu konuda yardım edecek kimse yok mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Özelden Ulaşırsanız Açabilirim Hesabı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
belediye
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir konuda sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum 2 facebook hesabımı acamiyorum biri kapatıldı diğeri kilitlendi kapalı olan destek kutusu açılmadığı her seferinde olumsuz cvp veriyor koşul ihlali diye kilitli olan kimlik atmama rağmen bilgiler eşleşmiyor diyor tüm bilgileri doğru kimlik , passaport , ehliyet vs aklınıza ne gelirse uzmanim tüm belgeleri yapmama rağmen yinede olumsuz cvp veriyor kilitli olan farklı tarayıcı die sıkıntı çıkardı bunun açma bir yolu varsa yardımcı olursanız açılsın yetetki dile benden ne dilerseniz watsap numaram 544 341 07 76
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook, Türkiye'de sadece iddaa ile uğraşan insanların hesaplarını kapattı diye biliyorum. Bu işle ilgili büyük bir operasyon oldu geçen 1 haftadır süren halen devam eden bir operasyon. Eğer profilleriniz bunun ile ilgiliyse kimse açamaz o hesabı diyerek ortaya bir iddaa koyayım.