-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
site geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhaba hocam bir alt fiyat belirlersen daha iyi olur alım gücüne göre teklif veririz
www.elitevhizmetleri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yorumunuz için sağolun, satışı açık arttırma olarak düzenlemediğim için bir alt limit koyma gereği duymadım. Zaten mantık sahibi hiç kimse bu oyuna en dip seviyede bir teklifte bulunmaz diye düşünüyorum, çünkü oyunun görsel kalitesi ortada. İlanımda yazdığım uyarılar bu kriterleri değerlendiremeyen arkadaşlarımız için aslında. Chupamobile, sellmyapp vb. sitelerde beş para etmez oyunlar 100 dolara satılıyor ve bu oyunları aldığınızda yeniden görsel düzenleme yapmalısınız. Yani 100 dolar + görsel düzenleme(reskin) ücreti ödemek gerekiyor. Ben sıfırdan yapılmış bir oyun sunuyorum. Siz uygun gördüğünüz veya bütçenizin el verdiği fiyatı teklif olarak verebilirsiniz hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Ssitem Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
oyun içersine reklam eklenebiliyor mu?
oyun içersine satın alma gibi seçenek ekleyebiliyormuyuz?
boyun kaç level bolum herneyse?
ne kadar süre de oyunun tamamı biter ortalama zaman olarak?
diyelim ki oyun tuttu begendiler sizden 10 bolum daha ekleyebilirmisiniz desek yaparmısınız?
son soru oyun tek lisans mı?yani sadece bir kisiye mi satacaksın oyunu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1- Oyuna reklam eklenebiliyor evet, reklam kodlarınızı vermeniz yeterli ben ekleyip teslim edeceğim.
2- Oyunda mevcut "Remove Ads" butonu var kullanıcı bunu satın alarak reklam gösterimi olmadan oyunu oynayabilir.
3- Oyun level based değildir, endless yani sonsuz oyundur. Oyunda 45 adet game play screen vardır, bunlar rastgele olarak oyuncu karşısına gelir.
4- Oyun bitmiş durumdadır, bitirmediğim bir oyunu satışa sunmuyorum kesinlikle.
5- Talep olursa oyuna, level ekleme veya diğer buildbox mantığına uygun tüm değişiklikler yapılır.
6- Oyunu reskin yaparak tekrar satabilirim, fakat bu görseller ile sadece satın alan kişide olacak oyun. Çünkü kendi yaptığım oyunları büyük oranda değiştirerek reskin yapıyorum, yani oyun görsel olarak neredeyse tamamen değişmiş oluyor. Bu nedenle de hiç kimse olumsuz etkilenmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sadece bugün için oyun 200TL
Lütfen ödemeyi hemen transfer edebilecek kişiler ilgilensin, teşekkürler.