-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
davetiye isteyen forumlar var zateni burayı kullanabiliyorsak davetiye olmadığındandır
MultiAnaliz.com
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
WaLek ofis arkadaşlarımız haricinde, farklı bölgelerden 7 mod arkadaşımız forumla ilgileniyor. (
https://wmaraci.com/forum/showgroups.php) İhtiyaç halinde uygun gördüğümüz kişilere de moderatörlük teklifinde bulunuyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
modlar yeterli gibi. sayılarını bilmiyorum ama her kategoride aktifler. admin ve yardımcıları da bakın konu açıldığı gibi farkedip cevaplamışlar. forum fazlasıyla takip ediliyor ve kontrol altında. yönetimsel bir sorun görmedim ben memnunum.
davetiye sistemi olmasın. ticaret için şimdilik ticaret puanı ve geçmiş ticaretlere bakılarak önce ödemeyi kimin yapacağı belirlenebilir. anlaşılır. ilerisi için farklı çözümler bulunacağını ve üzerinde çalışıldığını düşünüyorum.
davetiye sistemi olsaydı ben üye olamazdım buraya. bir kaç aydır üyeyim ve bir çok şey öğrendim burdaki paylaşımlarla. ticaret de ufak tefek yaptım. sorun yaşamadım hiç. benim alıp sattıklarım küçük miktarlardı hep.
tc kimlik no ve benzeri bilgilerin çözüm olacağını sanmıyorum. isteyen binlerce kimlik no adres telefon ana baba adı doğum tarihi bile bulabilir. telefon kaydı çok ucuz ************** her türlü yeni hat alabilir. bunlar çözüm değil. hatta forumun gerilemesine sebep olabilir.
wmaracı dan bu hali ile memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence davetiye sistemi bu forum için iyi olmaz. Benim de en çok vakit geçirdiğim forum.
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence ne davetiye gelmesin ama yaş sınırı olsun :) Burada bir şey itiraf edeyim foruma 18 yaşımı doldurmadan üye oldum :) Bence meraklı olan ve yaşı 18 olmayanlar bir türlü üye olmanın yolunu bulur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oldu davetiye gelsin de parayla satılsın demi görüyoruz rakip sitelerin halini. Böyle daha iyi dostum zaten kontrol ediliyor. Yaş sınırı olabilir.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biz acemilerin kayıt olamayacağı anlamına geliyor.bilen zaten biliyor..Önemli olan yeni başlayanların sorarak öğrenmesidir.ama siz tutar bunu davetiye ile sınırlandırır saniz webmasterlar yetişmez...Mesela ben *** a kayıt olamamistim bir türlü begenmediler sen birşey bilmiyorsun acemisin dediler.arkadas bu webmaster forumları neden var ozaman....Wmaraci bu şekilde devam etmeli bilene veya bilmeyene herkese hitap etmeli..
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kesinlikle katılıyorum davetiye sistemine geçmesi için de destek veriyorum! Cocuk burda milleti dolandırıyor hak yiyor hadi banlandı diyelim, ardından kolayca hesap açabiliyor. Doğrulama kodlu girişler olmalı artık. Mail dogrulama koduyla olmuyor gerekirse telefon dogrulama yapılmalı..
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Arkadaşlar gerek moderasyon ekibi olarak gerekse yöneticiler olarak sürekli olarak takibatı sağlamaya çalışıyoruz. Davetiye sistemi dediğimiz olay suistimale açık bir olay ki kara borsa gibi üyelik pazarlanması yerine bu sistemde yöneticilerin üyelik onaylaması çok daha güvenli. Şüpheli,sorunlu gördüğünüz ticaretleri de bizlere report ederseniz inceleriz.