freelance iş ilanları

InstAccount v3.0 - Instagram Hesap Açıcı Bot Program (Tam Kalite)

60 Mesajlar 22.630 Okunma
lstbozum
smsonayhizmeti

erenagar erenagar Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 7, (%100)

InstAccount v3.2 - Instagram Hesap Açıcı Bot Program (Tam Kalite) - https://goo.gl/HHK9G6



Merhaba arkadaşlar, uzun süredir geliştirmeye devam ettiğim program InstAccount v3.0 sürümü ile tekrar karşınızda. Yenilenen sistemi ile artık her işiniz tek tıka bakıyor. Lafı fazla uzatmadan özelliklerimize geçelim.

Ana Özellikler



Anlaşılır arayüz, sistemi yormayan altyapı; InstAccount CPU koruma moduyla sisteminizi hiç yormadan hesap açma işlemine devam edebilir. Arayüzün size sunduğu özgürlüğü ise kullandıkça daha iyi tanıyacaksınız.

Profil resimli hesaplar; Instagram'ın güncellemelerine uygun olarak dizayn edilen InstAccount anti-spam filtresi ile aynı resimleri bile defalarca kez kullanabilirsiniz.

Biyografi, internet sitesi ve cinsiyet gibi profil bilgileri ekleme; Açılacak hesapları özgün göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm profil özelliklerini tek tıkla ayarlayıp açılacak hesapları random şekilde doğal bir görünüme kavuşturabilirsiniz. (Tek internet sitesi kullanma fonksiyonu sayesinde açılacak profillerden internet sitenizin reklamını yapabilirsiniz.)

Önerilen 10 kişi takibi; Instagram'ın yeni kayıt olan hesaplara sunduğu tam 10 kişilik önerilen listesini tek tıkla takip edebilir ve bir miktar organik etkileşim sağlayabilirsiniz.

3 profili takip etme; Açılacak hesaplar ayarladığınız 1, 2 veya 3 farklı kişiyi takip ederek işlemlerine kaldığı yerden devam edebilir. Bu sayede adeta mini bir Instagram paneliniz de olacaktır.

Mail onay sistemi; Bildiğiniz üzere mail onaysız hesapların Instagram gözünde pek bir değeri bulunmamaktadır. Dolayısıyla açılan hesaplar için bir risk oluşmaktadır. InstAccount mail onay sistemi sayesinde bu sorunun kökünü kuruttuk ve her hesabın mail onayını otomatik şekilde yaptırabildik.

Otomatik kayıt özelliği; Ani bir elektrik kesintisi veya Windows hatası durumu ile karşı karşıya kalındığında açtırdığınız tüm hesapların çöpe gittiği yanılgısına kapılmayın. Otomatik kayıt özelliği ile birlikte her 5 hesapta 1 belirlediğiniz dizine kayıt işlemi yapılır.

Instagram gizlilik modu; Standart olarak açık şekilde gelen bu özelliği kesinlikle tavsiye etmekteyiz. Çünkü bu sayede bir nebze daha gizlilik sağlanmaktadır.

Tarayıcı ve Çerez temizliği ile temiz çalışma; Her işlemin ardından yine otomatik olarak çalışan bu özellik sayesinde geride asla iz bırakmıyoruz.

Detaylı LOG kayıtları; Programın an be an neler yaptığını gözlemleyebilmeniz için geliştirdiğimiz ve üstün yapay zeka özellikleri ile donattığımız LOG kayıtları her durumu açıklığa kavuşturacaktır.

Açılacak tüm hesaplara tek şifre belirleme; Tüm hesaplarınızın belirlediğiniz tek şifre ile açılacağını söyleyebiliriz. Bu sayede daha rahat bir şekilde hesaplarınıza erişebilirsiniz.

Çalıştırılacak dizin yeri belirleme; Kimi zaman Windows bazı dizinlerine yazma izni vermemektedir. Bu tür bir durumla karşılaştığınızda bir başka dizini seçerek ve dosyaları taşıyarak programa tanıtabilirsiniz.

Botu üstte tutma veya devre dışı bırakma; InstAccount çalışmak için sürekli üstte durmalıdır. Bunun sebebi bir başka işlem yaparak stabilizasyonu bozmamanız içindir. Tavsiye etmiyoruz ancak bu özelliği pasifleştirme yetkiniz de vardır.

Otomatik proxy değiştirici; Bildiğiniz üzere AYNI IP adresi ile bir miktar (5-10) hesaptan fazlasını açamamaktayız. Bu durumda IP ADRESİ DEĞİŞMELİ! Sizin temin edeceğiniz proxy adreslerini otomatik olarak değiştirebileceğiniz bir alanımız da bulunmaktadır.

Ekstra Modüller



Mail Çoğaltıcı; Var olan tek GMail adresini uygun formatta çoğaltarak hesap açma konusunda işlevsel hale getirebilirsiniz. (Program GMail açmaz, daha önceden açılmış tek GMail hesabını çoğaltır ve defalarca kullanır.)

Kullanıcı Adı Oluşturucu; İsim[]Soyisim[]Sayı , İsim[]Sayı[]Soyisim , Sayı[]İsim[]Soyisim gibi 3 farklı şekilde kullanıcı adı oluşturabilirsiniz. (Köşeli parantezlerin içine Instagram'ın izin verdiği sembolleri ekleyerek tamamen özgün kullanıcı adları oluşturabilirsiniz.)

Hakkında Eklentisi; Elinizdeki programın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer sisteminizin güncel olmadığı tespit edilir ise program, size ait açılmış web müşteri paneline bağlanmanızı sağlayarak gerekli güncellemeleri yapmanıza olanak verir. (Müşteri paneliniz üzerinden güncel sürüm notlarını da görebilirsiniz.)

Yardım Eklentisi; Oluşabilecek bütün sorunların açıklamasını bulabileceğiniz hatta tek tıkla otomatik olarak düzeltebileceğiniz bölüm.

Programdan Görseller







*GIF formatındaki görsellerin yüklenmesi biraz zaman alabilir. Lütfen bekleyiniz ve programı çalışırken görünüz.(GIF formatındaki görsellerde kasma olabilir, program kesinlikle donmamaktadır.)



Sık Sorulan Sorular



IP/Proxy Mevzusu Nedir? Yukarıda da belirttiğim gibi Instagram belli bir sayıdan sonra aynı IP ile hesap açılmasına izin vermemektedir. Unutmayın temin edeceğiniz proxy adreslerini değiştirebileceğiniz bir eklenti sağlamaktayız. Bu sayede kesinti olmadan IP değiştirebilirsiniz. Ancak alacağınız proxy veyahut IP değiştiren herhangi bir yazılımın hızı veya sağlığı konusunda biz sorumlu değiliz.

Günde Kaç Hesap Açar? Söz konusu durum internet hızınıza bağlıdır. Fakat 24 saat içinde ortalama 1 ila 1.5 bin arası tam kalite hesap açmaktadır. İlk maddede de belirttiğimiz üzere eğer sağlıklı şekilde IP/Proxy değişimi olmazsa bu sayıya ulaşamazsınız.

İşlemler Tam Otomatik midir? Evet, yaklaşık olarak 2-3 dakikalık bir ön hazırlık aşamasından sonra 24 saat kesintisiz çalışabilmektedir.(Internet kesintileri, Windows hataları vs. gibi durumlar olmadığı sürece.)

Hesaplar Panele Eklenebilir mi? Evet eklenebilir ve kullanılabilir. Hatta hesapları açtığınız IP/Proxy adresleri yeterince sağlıklı ise çoğu organik hesaptan daha iyi dayanabilirler bile. Tabi burada panelinizin kalitesi de önemli bir faktördür. Program yeterince temiz işlem yapmaktadır, siz sadece onu IP/Proxy ile doyurun yeter.(Hesaplara fazla yüklenmeden, dinlendirerek kullandıran müşterilerimden olumlu dönüşler almaktayım.)

Program Nerede Çalışır? Program Windows 7 ve üstü tüm platformlarda çalışır. Fakat maalesef, VDS/VPS'te kullanamazsınız.

Program Internetsiz Çalışır mı? Hayır, program bir Web Server'a bağlı olmadığı için bilgisayarınız üzerinden internet bağlantısı ile çalışır.

Programı Birden Fazla Bilgisayarda Kullanabilir miyim? Alacağınız lisans tek bilgisayar içindir. Yani başka bir bilgisayarda çalıştırmanız mümkün değildir. Tabi ki ikinci bir lisans satın almak isterseniz indirimimizden faydalanabilirsiniz.

İade Yapıyor musunuz? Ne yazık ki programımızı almayı kabul etmiş her kişi iade yapmayacağımızı bilmelidir. 3. tarafa bağlı bir yazılım geliştirdiğimiz için ve emek verdiğimiz için bunun karşılığını iade etmeyi düşünmüyoruz. Ancak merak etmeyin program her türlü Instagram güncellemesine karşı sürekli geliştirilmektedir ve buna ücretsiz erişebilmektesinizdir.

Demo Alabilir miyim? Konuya eklediğimiz GIF uzantılı görseller ile programın nasıl çalıştığını ve hangi aşamalarını izlediğini görebilirsiniz. Satın almayı düşünmeyip sadece programı görmek isteyenler veya lisansı kırıp dağıtmaya çalışan beceriksizler olduğu sürece böyle bir çalışma yapmayacağız.

Ayrıca... Program Internet Explorer altyapısı kullandığı için son sürüme güncelleyebildiğinizden emin olmalısınız. Ayrıca Chrome veya başka bir tarayıcı için IP/Proxy değişim eklentisi indirmeniz doğrudan Internet Explorer üzerinde işlevsel olmayacaktır yani işe yaramayacaktır.

Müşteri Yorumları (***'dan)



Yusufben adlı üyeden alıntı

uzun bir aradan sonra eren geldi ve sıkıntı yok takır takır acıyo ellerine sağlık kardeşim


Crazy adlı üyeden alıntı

Eren kardeşimle bir kaç gündür testler yapıyoruz program gerçekten çok başarılı.

Program stabil olarak çalışıyor sorunsuz bir şekilde, kendi bilgisayarınzda yaptıgınız zaman 5 adet hesap açabiliyorsunuz, 3 gün önce açtıgım hesaplarda patlama olmadı daha da saglam olsun derseniz mobil onay yaptırmanız gerekiyor ve bu hesapları bir süre kullanmayıp bekletirseniz ömürlük olur ben 2 gündür baya kafa yordum. vps sunucu alıp vpn de tanımlarsanız programda stabil bir şekilde sınırsız hesap açabilirsiniz.

Tavsiye ederim arkadaşlar.


Pruva78 adlı üyeden alıntı

Eren ile beyin fırtınası yapa yapa geliştirmeye devam ediyoruz. ilerleyen dönemlerde dahada gelişmiş ve stabil olucak. Proğramı Alabilirsiniz.


antisansur adlı üyeden alıntı

eren kardeşim çok ilgili ve alakalı bu satte halen benle uğraşıyor eğer alacak olursanız gözü kapalı alın derim ilgisine ve şakalarına dahi değer allah razı olsun ondan


NetDm adlı üyeden alıntı

programı aldım, ilgisinden dolayı cok tesekkür ederim :)


ModaBayi adlı üyeden alıntı

Önceki versiyonu almıştım. Eren tekrar üzerine düşmüş programın. Gayet ilgili. Şu an çok stabil çalışıyo. Kusursuz diyebilirim. Yakında güncelleme yapacak çok daha iyi olacak. Kesinlikle tavsiye ederim :)


TsDunyasi adlı üyeden alıntı

Programı aldım, Eren Gerçekten çok ilgili teşekkür ederiz :)


SemihGULSOY adlı üyeden alıntı

Program satın alındı işinde gayet başarılı ve esprili bir arkadaşımız düzenli olarak alım yapabilirsiniz bir sorun olursa ben kefilim :)


yuxelka adlı üyeden alıntı

on numara program olmuş, şüphelerimde haksız çıktım,
gerekenler yapıldığı sürece tıkır tıkır açıyor, bana sürekli soranlara tavsiyemdir, düşünmeden alabilirsiniz. kardeşim ilgin alakan içinde yine teşekkür ederim. emeğine sağlık


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Fiyat ve İletişim



Fiyat; Programın tek bilgisayar lisansı SINIRSIZ 250 TL(Her müşteri kritik güncellemelerden ücretsiz faydalanabilir.)

İletişim; Yalnızca ***.net/wmaraci.com forumları erenagar profili üzerinden satış yapmaktayız.(Lütfen başka kimselere itibar etmeyin ve paranızı yok yere kaptırmayın.)

*Anlayışla karşılamanızı rica ediyorum ki PROXY veya IP değiştiren bir yazılım temin etmek zorundasınız. Bunu biz size sağlamıyoruz. En doğru olanı ya kendi araştırmalarınızla ya da bizim tavsiyelerimizle tespit edip kullanmalısınız. Aksi takdirde tek IP ile maksimum 10 hesap açabilirsiniz.
*Ücretsiz dağıtılan hiçbir IP/Proxy değişim sistemi işe yaramamaktadır.
*Programı herhangi bir yolla dağıtmaya çalışan kişi tespit edildiği takdirde ne kadar ödemiş olursa olsun anında lisansı silinecektir.
*Eski müşterilerin yorumlarını bizzat görmek için önceki konumuza bakabilirsiniz; https://goo.gl/USYI42
*Programı satın alan herkesin bu konuyu tamamen okuduğu kabul edilecektir. Size burada yazanlardan başka bir program satmıyoruz.
yusufakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 560
  • Ticaret 23, (%100)
Çok iyi bir iş çıkarmışsınız hocam.
Ben de elle açıyorum tüm hesaplarımı gerektiği zaman.
Hayırlı satışlar olsun.
 

 

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ

erenagar erenagar Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 7, (%100)
Teşekkür ederim hocam bir şeyler yapmaya çabalıyoruz işte, ihtiyacınız olursa bir PM kadar uzağınızdayım. :)
 

 

BatuhanYildizz BatuhanYildizz King in the North Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 51 / 75
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam merhaba.Açtığı hesapların ömrü nedir acaba düşünüyoruz programı.
erenagar mobil ödeme mevcutmu acaba almak istiyoruz?
 

 

wmaraci
wmaraci

erenagar erenagar Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 7, (%100)
BatuhanYıldız merhabalar, hesapların ömrü konuda da belirttiğim üzere birkaç parametreye bağlıdır. (Proxy Gizliliği/Bakirliği, Hesapların Bekletilme Süresi) ancak +50 kullanım yapan müşterilerim de yok değildir. Ve ne yazık ki mobil ödeme desteğimiz yok, yalnızca EFT/Havale mevcut.
 

 

Teknokoy Teknokoy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek yok
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 12 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Programı satın aldım diger sitede görmüştüm ismini vermek istemem reklam yasaktır belki satın aldık proxy saglamak o kadar da kolay degil programı 200tl'ye satın aldım iade istedim 50 tl kesinti yaptı eren bey alacak proxy olayını çözebilecekse alsın yoksa 1 saat içinde iade isteseniz bile 50tl kesinti yapıyor eren bey.
 

 

erenagar erenagar Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 7, (%100)
Teknoköy evet v2.0 sürümünde *** konumda da belirttiğim bir olaydı iade olayı. Fakat şuan iade durumu kökten yok ki v3.0 konumda bunu da Proxy bulma olayını da defalarca yerde belirttim alacaklar buna göre alacaktır ilginiz için teşekkürler. :)

*Haa programı aldığın an iade istemek ne kadar mantıklı ve bunu karşılığında konuda belirttiğim iadeyi kesmem ne kadar doğal tartışmak yersiz size iyi akşamlar tekrar...
 

 

BatuhanYildizz BatuhanYildizz King in the North Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 51 / 75
  • Ticaret 1, (%100)
erenagar proxy açıklama kısmını biraz büyültürseniz konuyu okuyan arkadaşlar daha iyi anlar.
 

 

erenagar erenagar Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 7, (%100)
BatuhanYıldız en alttaki bölümden bahsediyorsanız ondan önce 2 yerde daha 5 katı büyük punto ile bahsettiğim bir durumdu Proxy yani konuyu doğru okumanız için elimden geleni yapıyorum. :)
 

 

komedyatube komedyatube ig: @coksevimliler Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 186 / 235
  • Ticaret 28, (%100)
Proxy olayını kesinlikle çözerek alınız. Program vsden öte Eren'in kişiliği temiz, bilgisi yüksek bir kardeş olarak tanıdım. Hoşgeldin wmaracına
ajanszero

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al