-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilgisayar çalışırken bir sıkıntı yok ama herhangibir oyun açıyım 10 ile 20 dk arası kapanıyor hangi oyun olursa olsun farketmez marıo bile açsam aynısı oluyor.Bilgisayara Format attım Fanı temiz Termal macunuda var Burming Test programı ile test ettim sıcaklıktan, rem den vb. hepsinden geçti yalnız 3D grapsh testini açınca oyun açmış gibi bilgisayar hemen kapandı.Kısacası sorun 3D Graphics ile ilgili bunun ne olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa nasıl müdahale edebilirim cevaplarsa sevinirim
https://goo.gl/SD6sc8
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ekran kartının ömrü dolmuş sanırsam, benim diğer leptop'da ekran kartı yandı ısınınca otomatik kapanıyor ( masaüstümde aynı )
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sanmıyorum ekran kartının ömrünün bitmesi ile ayrıca masaüstümde isdeğimi yapıyım zaten günde 15 saat açık kalıyor fim kapnmıyor ama oyun açınca kapanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Design & Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Hocam Cpu'dan dolayı olabilir.
Kartlardan biri yanmış olabilir, veya yuvasından oynamış olabilir.
İşlemci fanı yerine iyi oturmamış veya kasaya bir darbe nedeniyle olabilir.
Anakartında sorun olabilir. (Benim başıma gelen sorun)
Mutlaka termal macunu kontrol edin ondan kaynaklıyor olabilir.
Oyunu açmadan önce CPU yu kontrol edin oyunu açtıktan sonrada kontrol edin anormal seviyede değişiklik oluyor mu ?
Veya oyun ile ilgili sorun olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dediklerinizn hepsine baktım notbook arıza o saydıklarıızın hepsini denemiştim defalarca zaten ayrıyetten 1 oyunda deyil her oyunda aynısını yapıyor calf duty acsam kapanıyor marıo oyunuda açsam 10 dk ile 30 dk arası kapanıyor bu sorunu bayabir araştırdım hiç kimse bilmiyor arıza tesbit programı iile test ettım bütün herşeydenn başarılı olarak geçti ama 3D Graphics testi ne oluyorsa ona tıklayınca oyun açmışım gibi kapandı bilgisayar hiç kimse bilmiyormu 3D Graphics nedir ne işe yarar ve napalirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
oyunu 10 dk da olsa açıyorsa ekran kartında sorun olacağını sanmıyorum güç beslemesinde sorun olabilir veya ekran kartı iyi soğumuyordur ısınınca kapanıyordur
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Zannımca işlemcinin ısınmasından kaynaklanan bir durum. Bir çok kez aynı şeyi yaşadım. İşlemci üstündeki fan tam oturmamış olabilir, veya arkadaşın dediği gibi Termal macunu değiştirmek gerekebilir. Test ettiğiniz programlarda bir anda cpu yüklenmesi denenmiyorsa, kapanmaz zaten. Ancak oyun açarken cpuya aşırı bir güç yüklenir, bu da ısınmaya sebep olur. Isınmadan dolayı da işlemci korumaya alır ve bilgisayarı kapatır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dediğinizi hep denedim defalarca aha b irdaha deniyecem işlemci flan tam yerine oturuyor termal macunuda yeni değiştim fanıda temizledim hepsi doğru düzgün ama yinede bakıyım işlemciye düzgünmü diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**