-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Merhaba arkadaşlar dizi sitem mevcut. Fakat 2 ay olmasına rağmen hit 200 yani iyimi kötümü ayırt edemiyorum pek bu sektörde yabancı oldugum ve yeni yeni alıştıgım için. Dizi sitesi için tavsiyeleriniz varmıdır yada siteye bakın bir tavsiyelerinizi söylerseniz yükseltmek için benim için çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sitem dizileg.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba hocam ben dizileri netten izleyen biriyim takip ettigim bir dizi sitesi var adamın ilk sitesine türkiyeye kapatıldı oda yeni site kurdu aynı hitle dizi izle yazıldıgında googlede ilk 10 da adamda en sevdigim özellik bir tane bile reklamı yok ne için bu işi yaptıgını merek ediyorum incelemek istersen sitesini pm gönderebilirim burada bir dizi yoksa ben o hafta o diziyi izlemiyorum burada yayınlanana kadar :) ilgili birisi yorumlara göre kendini sekillendiriyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
İş Çözücü
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo çalışmasına daha fazla özen göstermen gerekecek. Facebook daki dizi guruplarında Reklam niteliği taşımayan üyeleri rahatsız etmeyecek tanıtım çalışmaları yapabilirsin.
Hatta işi ileriye taşımak istiyorsan kampanya yapabilir hediye dağıtabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Logo değişmeli çok itici geldi bana
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Crewx etkileyici bir video ile sosyal medya reklamı aklımda var öyle bir video isterseniz görüşelim
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial