-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu kanıya nereden vardın derseniz, konuştuğum 3 arkadaşım codecanyona mükemmel bir script yazıp tanıtım yazısıyla göndermesine rağmen onay almadığını söylediler. Sizce bunların amacı ne? Bu yere daha önce yükleme yapan var mı? Bir scriptin kabul edilme şartları çok mu ağır? Yoksa bunlar bize karşı bir düşmanlık mı besliyor? Defalarca 3 arkadaş en iyi scriptleri göndermemize rağmen onaylamadılar ve mükemmel tanıtımlar yaptık buna ek olarak videolar çektik. Çalışmaları merak ediyorsanız özel mesaj yoluyla gösteririm ve sizi inandırırım. 3 Arkadaş farklı hesaplarımızdan farklı çalışmalar gönderdik. Hemde defalarca ancak kabul edilmedi.
(Tesadüfe bakın 3 kişi!)
3 Arkadaş hepimizin aldığı cevap şöyle;
Consider using at least a minimal framework to structure the application better. Right now, it's a mix of HTML, PHP and SQL
erdemegin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
home office
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende Android oyunumu Koydum 2haftadır cevap bekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Müslümanlara karşı kin besliyor olabilirler sonuçta daha önce fransızların elindeydi diye biliyorum bu site ve sonra united states yani abd'li bir firma tarafından satın alındı. Kesin bunlar müslümanlara karşı bir kin besliyorlar. Aklıma gelebilen başka birşey yok.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Uygulamayı daha iyi yapılandırmak için en az bir framework kullanılmalı diyor codeigniter vs kullansanız belki etkisi olur? Yada scriptler türkçe mi vs demoları vs? bir çok soru var. Merak ettim inandırın bakalım beni :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Niye kin beslesinler ki.
Siz önce kendinizi sorgulayın, oraya dosya ekletip satış yapmak sandığınız kadar kolay değil.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Türkiye'den ürün satan birçok kullanıcı var. Türklere karşı kin besleyeceklerini zannetmiyorum çünkü ticaret yapıyorlar. Yeterince profesyonel görmemiş olabilirler scriptleri. En azından küçük bir framework kullanmalısınız demişler zaten.
belorin
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Buzzfeed cloneundan akbilişimin kazandığı para ortada. :) Kazandırdığı para da ortada.
Türklerin Clone sistemleri inanılmaz satıyor.
Kısacası beğenmemişlerdir.
https://www.canyurekli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Defalarca 3 arkadaşın en iyi scripti göndermiş de, neye göre en iyi? Kime göre en iyi? Öyle en iyi demekle olmuyor. Envato gerçekten çok titiz ve seçici. Bu durumun Türkler ile alakası yok çünkü bir çok tanıdığım Envato üzerinden satış yapıyor.
O 3 arkadaşın İngilizce biliyorlarsa Envato'nun yönergelerini okusunlar onlara zahmet...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!