-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
HamdiCetin adlı üyeden alıntı
Teach hocam yaptığınız etik değil bende her konunun altında bu şekilde yazılarınızı görüyorum ücretli yardım ederim falan filan bir ticaret konusu açın madem o şekilde iş bulun böyle hiç hoş değil.
ben yuklenmryrlim adam rkmeginin pesindr denilen dendi zaten hocM
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
guvenmg Herkes ekmeğinin peşinde fakat herşey para değil, ben neredeyse her yardım konusunun altında bunu görüyorum adabına göre yapılır ne bileyim pm atılır. Yada ticaret alanında açılan iş alımlarına bakılır bu taraf yardım başlıkları için ticaret diğer tarafta lütfen işi adabına göre yapalım.
Teach
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Allaha şükür gereken yerde işimizi gereken yerde yardımımızı yaparız , zaten guvenmg arkadaşımızla daha önceden sohbetimiz olmuştur kod yardımlarıda kendisine çok olmuştur duyuru kodları .
Dahada konuya yorum yazmayacağım büyütmek istemiyorum .
İYİ FORUMLAR
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Tamam yapmaz bence bir daha gene heves kirmayalim bu sekil sevmiyorum vallaha yaptogi yanlis ama olsun bilmiyorum yani
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Teach adlı üyeden alıntı
Allaha şükür gereken yerde işimizi gereken yerde yardımımızı yaparız , zaten guvenmg arkadaşımızla daha önceden sohbetimiz olmuştur kod yardımlarıda kendisine çok olmuştur duyuru kodları .
Dahada konuya yorum yazmayacağım büyütmek istemiyorum .
İYİ FORUMLAR
Kardeş canini sıkma sende lütfen