0x3a
Editörlük Yapılır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba Arkadaşlar yeni blog açtım. Blogun konusu
Para Kazanma Taktikleri .
Yeni açtığım Blogumda her gün 1 adet yeni
Para Kazanma Taktikleri yazmaktayım. içerikler tamamen özgündür . hepsini kendim yazıyorum. sitemi ziyaret ederek eksiklerimi söylerseniz sevinirim :)
Site linki konu içinde geçmektedir imzamdada var.
Copy Paste, Ürün Ekleme, Film ve Dizi Ekleme İşleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
herşey eksik ne dememizi bekliyorsun ki üstadım, içerik yok herşeyin başında, soru tasarım ise içerik olmayınca tasarıma yorum yapılmıyor boş sitede. Alan adı ise 1.8 tl (2tl bile değil) isim tescilden .club uzantılı alan adı al blogger bağla derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
alan güzel hocam inşallah doldumuydu iyi yararlı :) Parabahcesi Cilgintavuklar Zombipio Ciflikbank bunlarda para kazandırır onun dışında anket doldurma falan yazı yazarak kazanma var bunlarıda paylaşın
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
0x3a
Editörlük Yapılır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
guvenmg adlı üyeden alıntı
alan güzel hocam inşallah doldumuydu iyi yararlı :) Parabahcesi Cilgintavuklar Zombipio Ciflikbank bunlarda para kazandırır onun dışında anket doldurma falan yazı yazarak kazanma var bunlarıda paylaşın
Hocam daha bugün açtım :) yakında içeriklerle dolduracağım siteyi. özgün olmasına dikkat ettiğim için her önüme geleni paylaşmak istemiyorum.
daniel1336 adlı üyeden alıntı
herşey eksik ne dememizi bekliyorsun ki üstadım, içerik yok herşeyin başında, soru tasarım ise içerik olmayınca tasarıma yorum yapılmıyor boş sitede. Alan adı ise 1.8 tl (2tl bile değil) isim tescilden .club uzantılı alan adı al blogger bağla derim.
Hocam bugün açılan siteden ne beklersinizki içerik olarak? :)
.club alan adı istemiyorum.
Param yok öğrenciyim alırsam.com alacağım
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
bugün açılan bir siteden birşey beklenmez ama. Bugün açıyorsan önce bi sitenin oturmasını beklemelisin, içerikle doldurmalısın, sırf millet görsün diye buraya gelip girip bakıp deyipte, site içinde hiç birşey olmazsa böyle olumsuz yorumlar normaldir. BOŞ bir site bana göre şimdilik ama. Doldurduğunda daha güzel olacaktır.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
0x3a
Editörlük Yapılır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
millet görsün diye konu açmadım hocam.
kazanç elde edebilmek için açtım.
eksiklerimi söyleyin diye açtım konuyu tabiki olumsuz yorum bekliyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Eksikleri söyleyip yardımcı olmayı tabiki istersiz ama inceleyecek birşey lazım değil mi önce ? Biraz içerik girildimi daha iyi yardımcı olabiliriz. PTc, pts işleri ile uğraşan baya kişi var bu siteleri test edip içlerinden ödeme yapan ve yapmayan siteleri yazabilirsiniz, bunlarla ilgili liste yapıp (güvenilir ptc siteleri), o site ile ilgili yazılara kendi ref linkinizi verip üye olmalarını sağlarsınız.
Ama çoğu ödeme yapmayı bir yerden sonra bırakıyor yorucu bir site olur zaman fazla ayrılmazsa.
İçerik girildikçe daha çok yardımcı oluruz nacizane fikirlerimizle.