wmaraci reklam
tr.link

Yeni Film Sitemde Uygulayacağım Sistem Sizce Nasıl ?

3 Mesajlar 370 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar merhaba, "yeni film sitem" diyorum çünkü bu sektörde haddinden fazla site açıp kapattım bir türlü güzel bir sistem otutturup siteyi hitlendiremedim. Aslında güzel bir yatırım yaparak tanıtım yazıları vs ile desteklenip siteyi hitlendirebilirdim ama bu işi çok da ciddiye almadığım için yatırım bölümüne geçemedim. Fakat şimdiki sitemde işler biraz daha ciddileşiyor. Ve ben bu işin güzel bir şey olmasını istediğim için güzel bir sistem ile başlamak istiyorum.

Kısaca sistem hakkında bilgi verip sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum.

Çoğu film sitesinde gördüğümüz konu başlıkları şu şekildedir; Doctor Strange Full HD izle ya da Doctor Strange 1080p izle.

Şahsen ben bu durumun sitedeki görüntü adına çirkin olduğunu düşünüyorum. Şöyle olsaydı daha iyi olmaz mıydı ?

Aslında bunu hala görmekteyiz; www.unutulmazfilmler.co sitesinde de olduğu gibi.
Ben bu siteyi örnek alarak kullanıcılara temiz bir site sunmak istiyorum.

Uygulayacağım taktik şu şekilde;
Film eklerken sadece ama sadece film adını title olarak belirliyorum. Yani Doctor Strange filmini mi ekleyeceğim? Ozaman konu başlığım Doctor Strange olacak.

Evet biliyorum h1 tagının ne kadar önemli olduğunu ama! unutulmaz filmler sitesinde de adamlar konu başlıklarına h1 vermişler fakat site tutmuş ? Yani bu şu demek olmuyor; "kardeşim adamlar böyle yaptı diye mi site tuttu zannediyorsun"
Hayır böyle yapıyorlar diye siteleri tuttu demiyorum.

Söylemek istediğim kullanıcılara "temiz ve bol alternatifli" bir hizmet sunmak.

Ben bu başlık kısmını şu şekilde desteklemek istiyorum; kalıcı bağlantılara /%postname-hd-izle%/ yazacağım ve url'm şu şekilde olacak; www.asd.com/doctor-strange-1080p-izle

Bunu seo eklentileri ile de destekleyip google'da iyi görünebilmek adına all in seo'da %post_title% ›› HD izle yazarak güzel ve temiz bir sistem oluşturabileceğimi düşünüyorum ?

Konuyu açma ve öğrenmek istediğim durum şu; sizce bu tarz temiz bir site tutar mı ?
Evet ben bunu denemeden bilemiyorum ama aramızda film sitesi açmış onlarca üye olduğunu düşünerek bu sistemi size sunup tutup tutmayacağı konusunda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Biraz uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın, konuyu cevaplayabilirseniz minnettar kalırım, iyi forumlar (:

googleasistan
reklam

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
unutulmazfilmleri örnek alman güzel, daha önce çalıştığım bir site ve gerçekten piyasadaki nadir sitelerden bir tanesi, öyle her filmi de eklemezler, sadece pop-up reklamları rahatsız ediyor ama o da olsun artık. video player lazım olursa yazarsın :)

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Bu sayede daha temiz bir site olacağı kanısındayım, umarım hayırlı olur ^^

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği