lostyazilim
tr.link

Oto Lastik tamiri işine girmeyi düşünüyorum

15 Mesajlar 5.721 Okunma
lstbozum
tr.link

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Selamun Aleykum arkadaslar tekstil işiyle ugraşıyorum ama ileriye dönük hiçbir ışık göremiyorum bu sebepten oto lastik işine girmeyi düşünüyorum biraz araştırmalar yaptım olumlu düşünmeye başladım yaşım 29 bu yaştan sonra bir meslek ögrenip bir iş yeri açmak biraz zor . Araştırmalarım neticesinde lastikçilik işi çok fazla sermaye gerektirmeyen kısa sürede ögrenilebilecek bir iş gibi gözüküyor. Bu meslek hakkinda az çok bilgisi olan varsa düşüncelerini yazarsa sevinirim

http://www.cepradyom.com/
wmaraci
reklam

Mustafayasar Mustafayasar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Design & Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 106 / 51
  • Ticaret 12, (%92)
Bana kalırsa yiyecek sektörüne atılmalısın. Örnek olarak çiğköfteci diyebilirim. Maksimum kar minimum maliyet
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

radyomevlana radyomevlana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 2, (%100)
Aleykümselam ağabeyim. Yiyecek sektörü olur giyecek sektörü de olabilir bulunduğunuz şehrin kalabalık noktalarında dükkan kurarak. Allah şimdiden helalinden bol kazançlar ihsan eylesin ağabeyim suskun
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Tavsiye ederim. Ama maliyet fazla değil derken, sermayeniz ne durumda? Arkadaşım bu işte çalışıyor ve kendi iş yerini kurmayı düşünüyor. Makineler konusunda destek olabilecek bir tanıdığı var fakat merkezi yerde dükkan bulamıyor. Yani sonuç olarak eğer makinesiz, sadece temel sök tak yapacaksan açık söyleyeyim biraz zor.
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

iyi.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)

radyomevlana adlı üyeden alıntı

Aleykümselam ağabeyim. Yiyecek sektörü olur giyecek sektörü de olabilir bulunduğunuz şehrin kalabalık noktalarında dükkan kurarak. Allah şimdiden helalinden bol kazançlar ihsan eylesin ağabeyim suskun

Yıyecek ve giyecek sektörünü büyük firmalar bitirdi özellikle giyim sektörünü bitirdiler. Bu arada Radyo Mevlana yı arada bir dinliyorum güzel eserler çaliyor :)
radyomevlana

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)

Okeskin adlı üyeden alıntı

Tavsiye ederim. Ama maliyet fazla değil derken, sermayeniz ne durumda? Arkadaşım bu işte çalışıyor ve kendi iş yerini kurmayı düşünüyor. Makineler konusunda destek olabilecek bir tanıdığı var fakat merkezi yerde dükkan bulamıyor. Yani sonuç olarak eğer makinesiz, sadece temel sök tak yapacaksan açık söyleyeyim biraz zor.

Maliyet fazla degil derken lastik sök tak makinası çok pahalı bir makina degil onun dışında yedekte biraz lastik biraz jant bulundurarak işe başlanabilir en fazla 10 - 15 bin tl ile işyeri açılabilir diye düşünüyorum.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
İstanbul'da tam hizmet sunmadan çok zor olur. Ayrıca o rakamla başlamanız çok zor. Hem işyeri açma prosedürleri hem de takım aletlerini almanız lazım. Ayrıca Kompresör ve iyi seviyede takım aletleri almak gerekir. Yani o rakamlarla zor gibi geliyor. Takdir sizin.
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

iyi.

• Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Ben o rakamı sadece başlangıc olarak kasdettim iş yaptıkca eksikler giderilebilir yani tam donanımlı bir yer açmak için en az 35 bin civarı felan para gerekebilir. Ama ortalama 15 bin tl ilede işe başlanabilir diye düşünüyorum . şuan tekstil atölyem var elemanlar sorunlu kimse tekstili sevmiyor yani elemansızda da olmuyor :) bedava fiyatına dikim yapıyoruz ay sonu herkesin maaşı cıktımı bu ayıda kurtardık diyoruz o derece çok stresli bir iş her yerde de yapılamiyor bu iş ayakta durabilmek için tekstil piyasasınin oldugu yerde iş yeri açmak gerekiyor aksi taktirde dikecek iş bulunmuyor bu sevepten oto lastik işine girmeyi düşünüyorum en aźında 2 veya 3 kisiyle yapılabilir cok fazla eleman gerektirmez birde nereye gidersen git aracların oldugu her yerde bu işi yapilabilir gözüyle bakıyorum oto lastik isinde bulundugun yer müsait olursa oto yıkama oto aksesuar gibi seylerde eklenebilir . Bu sebepten bir kac haftadır arastirmalar yapiyorum

radyomevlana radyomevlana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 2, (%100)
Allah Razı olsun teşekkürler her zaman bekleriz :)
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
radyomevlana tabi sık sık gelirim bundan sonra :) arada bir Medine Fm e de beklerim :)
radyomevlana

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al