Koy hitin resmini indandır o zaman kardeş atıp tuttuğunu düşünüyorum ben. Koyamıyor musun analytic kodunu? Orda site görünmez rahat ol. Hadi bekliyorum koyamıyorsan onca insanı oyalama boşuna
Adam bir yazı yazmış insanlara faydası olsun diye. Hem de bunu ona yardımcı olan birinin ricası üzerine yazmış. Hiti ha 100k ha 500k ha 1k ne farkeder sonuçta bu adam kendi için birşey yapmamış. Link var mı? ya da siz Arapça dizi film sitesi açınca adam para mı kazanacak. Açmayın kardeşim. Bu kadar basit, tartışma ortamı çıkarmanın alemi yok.
ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı
adresi saklıyordur çünkü ddos yemek istemiyorduryabancı hostingte misiniz?
Ne alaka? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Sitesine zaten günlük 400k küsür adam giriyor. Saldıracak adam saldırır bundan niye çekinsin ki?
Cok guzelde neden site adresini israrla paylasmiyorsunuz ilgimi cekti. Icerige kadar herseyi soylediniz zaten site adresini saklamanin sebebini cozemedim.
Daha önceden de sizinle görüşlerimiz birbirini tutmadı. Yukarıda gaste adlı arkadaşa yazdım. Yani saklamak gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum olsa bile haklı bir nedeni vardır. Bunu yazmadan önce ö.m. ile siteyi isteyebilirdiniz. O zaman vermezse bunu yazmanız haklı olurdu.
Abilerim, kardeşlerim; ortada bir emek varsa saygı duyun. Altında birşey aramayın. Böyle kimse ilerleyemez.