-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
her hakkı saklıdır demek böyle bişeymiş demekki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Siz, "Bizim kaydettiğimiz sözleşme budur, mahkemede haklı çıkabilmek adına revize edilmiştir." şeklinde itiraz ederseniz, talebiniz doğrultusunda eski sözleşmelerini beyan etmek durumundalar. Sonuçta elinizde ki ekran görüntüleri delil niteliği taşımaktadır.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba size detayı belirteyim .
Mesela boşta olan bir domain dfgdfgf.clup bunu alabilirsiniz . Ama bazı domainler premium olarak kullanıcılar tarafndan satışa çıkarılır. Bu premium isimlere domain aramasında izin veren siteler olur . Şöyle belirteyim. haber.clup domaini 5 bin tl den satışta . Natro kampanya yaptığı için otomsyon sistemleri o seçtiğiniz domaini 0,99 dan hesaplamıştır.Natronun orda hatası premium olanları ayırt etmemesi veya premium domainlre satışı kapatmaları lazımdı . Satın almayı gerçekleştirmiş. Sonradan premium olduğu için natro satışı iptal etmiştir. Bu durumda onlar haklı çıkar hocam. konunun akıbetini bizlere bildirriseniz seviniriz. Ayrıca siz domain aldığınızda aslında o an almıyorsunuz firmadan ismi almak için ödeme ve bilgileri veriyorsunuz , firma domain bayiliği aldığı yerden ya otomatik yada manuel onayla 5-10 dakika içinde domaini regliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende isimtescilden yandex.sciense şeklinde bir domain almıştım,önce onayladılar sonra da ertesi gün parayı iade ettiler alan adı patentlidir alamazsınız diye sonra koşturmadım öyle diyince.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam, aynı durum'u ben yaşadım .top uzantısında.
Sistemsel hata diyorlar çünkü o domainleri natro satmıyor, natro sadece aracı. Yani istediğinizi yapabilirsiniz sonuçta para iade alırsın :)