Selam arkadaşlar, bugün dahil tam 10 gün falan önce film sitemi açıp tema kurulumu düzeni & eklentiler falan herşeyi 2 günde ayarlayıp tam 8 gün öncede ilk içeriğimi girip 8 günde her gün birbirine yakın sayıda film ekleyerek 41 adet film ekledim. Sorun şu ki index düzenim daha hala yerine oturmadı.
Şuan google'da toplam 45 indexim var bunların 10 tanesini film indexi kalanlarda kategori, oyuncu ve birazda etiket. Bu indexlenen filmlerin çoğuda ilk günlerde eklediğim ve webmaster tools kaydı yapıp sitemap attığımda indexlenen filmler yani bot ilk ziyaret ettiğinde indexlendi günlerdir girdiğim yeni filmlerden sadece biri indexlenmiş şimdi baktım 9 saat önce eklediğim film index almış ama önceki günlerden indexlenen yine yok...
Her gün o günün içeriklerini ekledikten sonra webmaster tools'a girip site haritasını güncelliyorum şuan baktım sitemap'te gönderdiğim içerik sayısı 644. 3-4 gün arayla 2 defa ping aracıyla ping yolladım. Şimdi bu normalmi yoksa eklediğim filmlerin kendiliğinden ve çabuk indexlenmeye başlaması biraz zaman mı alacak?
Birde hazır konu açmışken şunuda sormak istiyorum 8 günlük bir film sitesi için günlük ortalama 10 tekil hit (6-8 tanesi organik arama) normalmi?