-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim zamanım pek yok ama fikir olarak işin içerisine çok fazla parayı katmadan açık kaynak yazılımla başlayabilirsiniz.
Yazılımı tanıtır piyasada tuttulmasını sağlarsanız daha sonra eklenti, tema, hosting vs sağlayarak para kazanabilirisniz. Ya da birileri gelir satın alır.
Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gözüm troll frıncıyı aradı ama yokmuş banladığını öğrendim ağlıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Bu tarzda çok konu gördüm. Hepsi bir süre sonra pes etti. Bence projede sağlam 2 kişi olsun yeter.
Umarım başarırsınız. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba umarım basarılı olursunuz ama bizde genelde suvar iki kişi birlesir bir blog acar :) forum acar veya ne bileyim gider webmaster sitesi acar kacı basarılı olur hic biri yazılan yorumların hepsni okudum buradanda kesin demeyeyimde üstte yazdıgım kategorilerden cıkar fikir :) gelin yapalım Türkiye'de olmayan bir seyi yerli olsun yurdun malı olsun herkes elini tasın altına koysun ozman basarı kacınılmaz hale gelir basarısız hic bir projem olmadı ama hep aynı proje üzerine degişik işler yaptım bir arkadas yazmış arama hacmi cok falan bu arkadasımızın fikirlerine bakıp onun istedigi bir sistemde calısırsanız cok cabuk basarıyı yakalarsınız ama suda var kimse kimsenin kazanmasını istemedigi garip bir dünya var bunu unutmadan baslayın işe önce kazancı silin kafanızdan basarı geldiginde zaten kazancta gelir üstat sakıp aganın dediği gibi çalış çalış çalış
işte buu