-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
250 tl kabul etmeyip avukata vereceğini sanmıyorum. Olmadı alan adını isim soyismi aynı olan akrabanıza hesap açtırıp devredin o zaman hiçbirşey yapamaz sanırım, firma içi transfer ücretsizse bu işi bedavaya halledip içinizi de rahatlatabilirsiniz. (Sanmıyorum ama iş hukuki sürece varsa domaini regleyen kişinin domain ile aynı adda olması sizi haklı çıkarmaya yetebilir, sizin adınız ile reglenmiş olması sorun olabilir ama emin olduğum konu değildir hocam mantık yürütüyorum yardımcı olabilmek adına)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ICANN tarafından benimsenmiş ve yazılı bir kural olan ilk gelen ilk alır kuralı geçerlidir tüm domainlerde o yüzden kimse elinden alamaz merak etme.
Fakat lisanslı logo yazı vs gibi metaryalleri sitende yayınlarsan bu telif hakkı hukukuna girer yani kişi beni taklit ediyor diye hak iddaa edebilir.
Bunlara dikkat etmen önemlidir kendine özgü bir site olarak hiç bir sıkıntı yok devam yürü.
yuez
- Sosyal Medya -
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Valla hocam ticari amaçlı düşünseydiniz biraz yüksek fiyata cekebilirdiniz yapmak istemiyorum derseniz ona .com.tr alan adini önerin
yuez
- Sosyal Medya -
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Valla cidden öyle hiç beklenmedik bir anda herşey oluyor
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merak ettim sonu ne olacak :)
arkadasim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardesım ne guzel işte sana gelmiş ne 250 tl si 1000 tl den kapı aç aşağı verme yasal yollarla birsey alamaz.. Emin ol senden o ismi alması için senin onunla aynı sektörde olman gerekiyor ki aynı işi yapsa bile siteyi kapatırlar ayrıca markası varmı PATENTLEMISMI ismini vs vs yani :)