dumanyak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Dle yi 1 ay kullandım berbat birşey.
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DLE sosyal platform, çöpçatan alt yapısı değil miydi? Ne alaka wordpress ile kıyaslamak. Drupal mi Wordpress mi denilse belki biraz uygun olur da. Maksat soruya cevap vermek ise; her zaman Wordpress derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence WordPress nedeni bilgili kişiler bulunmaktadır.Ben eski bir DLE kullanan birisiyim DLE yönetimini alıştın mı bırakamazsın.DLE nin kötü yanınlarında birisi Türkçe destekli nerdiyse yok derece iyi bir bilen bulunabilmesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Wp süper her kılığa girer.Ayrıca istemediğin kadar teması var.Birde yapısı çok esnek,eklentileriyle de kısa sürede istediğine ulaşırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kararımı verdim.Wordpress ile yoluma devam edeceğim yorumlarınız için teşekkür ederim.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DLE: Ücretlidir, ve rus yapımıdır. Dle-Türk sitesi vardı, hala destek veriyorlarsa al derim. Güzeldir, download siteler için idealdir.
Wordpress: Nereye çekersen oraya gider. İstersen Portal yap, istersen oyun sitesi yaparsın. Ücretsiz ve İngiliz yapımıdır.
Bana göre soracaksanız Wordpress.
ibolicik
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dle en kral sistemdir.Seo açındanda öyle eklenti gerek kalmaz tüm seo ayarları mevcuttur.(link yapısından,sitemap'a kadar) Her türlü dle her zaman dle.Tek eksiği az destek sitesi var
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dle'nin en büyük artısı Wordpress'e göre daha az sorgu yapmasıdır. Yerel sunucuya kurup deneyince ilk fark ettiğim Wordpress tabanlı sitelere kıyasla çok daha hızlı tepki vermesi. Ayrıca Wordpresste standart gelmeyen SEO, cache, sitemap gibi temel; kayıtlı kullanıcılar için gizli içerik, indirme sayacı benzeri bir sürü ek özelliğin standart olarak gelmesi. Teknik desteği Wordpress'e göre elbette daha az, tema sınırlı ama çok hit çeken ve CPU sorunu yaşayanlar için birebir içerik yönetim sistemi
Ne ekersen onu biçersin