-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben lise son ogrencisiyim şu konuda danışmak istiyorum ben oyun ve animasyon tasarımlarını seviyorum oyun tasarlamaya yeni yeni baslasamda mesleğimi bu yönde seçmek istiyorum kodları falan öğrenmek istiyorum bunun için bilgisayar mühendisliği mı yazılım mühendisliği mı okumam lazım herkes farklı şeyler söylüyor kafam karıştı
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
oyun tasarımı yapmak için kod bilmene gerek yok ama + olarak istiyosan iyi olur tabi yazılım mühendisliği olur bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki yazılım mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği ne oluyor yaptığı işler vs.
bx10
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisinide değil. Animasyon ve oyun tasarımı okuman gerekiyor. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de sadece bir özel üniversitede var. Bir arkadaşım bu bölümü Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesinde okuyor.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
her ikisi de olur. okul size temel konuları öğretir. daha özel ve ileri düzey konuları kendiniz araştırıp çalışarak öğrenebilirsiniz. atıyorum aynı böl
mden mezun iki kişiden biri android uygulamalarını ileri düzeyde geliştirebilirken bir diğeri ios a yoğunlaşmış olup androidde temel düzeyde kalabilir.
bilgisayar müh. ne gitmedim ama bütün ünv bölümleri aynı mantıktadır. temel dersleri görürsünüz. uzmanlaşacağınız konular ise sizin çalışmalarınıza kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Kıbrıs imkansız 2. Olarak en mantıklı bilgisayar mühendisliği daha yakın geliyor bana bu yüzden bilgisayar okuyacağım teşekkürler sağolun yardım ettiğiniz için :)