-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam gerçekten çok faydalı bir konu, bende şuanda bilge adam da .net eğitimi alıyorum daha 120 saat oldu bakalım iyi gidiyor gibi hayırlısıyla güzelce bitiririm inşallah normalde front end işi yapıyorum birde grafik tasarım .net e geçip yazılımcı olmak istedim kursa girdim sorular gerçekten güzel önemli konuların neler olduğu belli oluyor :) Sağolun
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorular başlangıç düzeyindeki bir programcının genel kültür bilgisi seviyesinde.
Yalnız cevaplarda bir şey dikkatimi çekti : Node JS: Front-end gelirştirmede kullanılan bir Javascript kütüphanesidir.
Bu yanlış bir tabir.. Nodejs özellikle backend'de, gerek microservices tarafında, gerek rest api olarak gerekse real-time uygulamalarda oldukça fazla kullanılır. Front end "kütüphanesi" çok yanlış bir cevap olmuş.
php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
FTHY
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorular başlangıç düzeyindeki bir programcının genel kültür bilgisi seviyesinde.
Yalnız cevaplarda bir şey dikkatimi çekti : Node JS: Front-end gelirştirmede kullanılan bir Javascript kütüphanesidir.
Bu yanlış bir tabir.. Nodejs özellikle backend'de, gerek microservices tarafında, gerek rest api olarak gerekse real-time uygulamalarda oldukça fazla kullanılır. Front end "kütüphanesi" çok yanlış bir cevap olmuş.
Hatayı görmen çok iyi oldu. Yazıyı 5 6 ay önce yazmıştım o zamanlar Node.js hakkında çok bilgi sahibi değildim. Düzelteyim hemen yanlış bilgilendirme olmasın. Teşekkürler.
kodblogum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Teşekkürler hocam, gerçekten güzel bir paylaşım olmuş. Sağ olun. Sorularda gayet güzel ve basit gibi geldi.
Kolay gelsin, tekrar teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
interface / abstract tek düze geçilmiş. mülakatı yapan kişi ben olaydım, sadece oradan devam ederdim.. yeni işe başlayacak bir developer'ın hem c#, hem front end hem node.js.. saçmalık silsilesi..
soranın ne kadar deneyimlemişliği vardır :) merak ederim.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)